Home SPA & beauty: tipsuri despre cum să fii frumoasă și relaxată

Știi zilele acelea în care ai face orice să nu ieși din casă, doar ca să fii cu tine și să îți fie bine? Acele zile ar putea fi mai aproape de tine decât crezi! Îți dezvăluim tipsuri despre cum să fii frumoasă și relaxată în SPA-ul de acasă.

Toate ne dorim o baie cu dotările și atmosfera centrelor SPA, dar îți poți amenaja și acasă câteva zone de relaxare pentru ritualurile tale de înfrumusețare și reenergizare.

În baie

1. Aburii din baie pot crea efectul de saună iar tu te poți bucura de o curățare mai în profunzime a porilor și a pielii. Folosește produse exfoliante pentru a elimina celulele moarte ale pielii și pentru a scoate la lumină o piele luminoasă, fresh.

spa acasa
Cannabis Sativa Peel-Off, 7th Heaven, 9 lei

2. Pentru că sunt foarte eficiente, gadgeturile pentru curățarea și regenerarea pielii sunt de pus pe lista de shopping. Dacă încă nu ai testat, vei fi încântată să descoperi beneficiile lor și chiar să le ții o evidență cu ajutorul aplicațiilor integrate.

Bear Fuchsia, Foreo, 1200 lei

3. Dacă ai cadă, folosește săruri de baie sau un spumant de baie pentru o piele revigorată. Nu sta prea mult timp în apă pentru că pielea se deshidratează excesiv. Alege un gel de duș tip hidratant, pe bază de ulei. Aplică pe vârfuri o mască sau un balsam pentru repararea vârfurilor și las-o să acționeze la căldură.

Home Spa
Mystery Of Hammam Gift Set, Douglas Home Spa, 80 lei

4. Cât te relaxezi în cadă, e momentul perfect să folosești un exfoliant blând pentru pielea scalpului, te ajută în special dacă ai păr cu tendința de îngrășare și stimulează creșterea firelor noi de păr, sau un tratament pentru regenerarea firelor.

Volume Root Stimulating Primer, 123 lei

În dormitor

5. Patul tău e la fel de bun ca cel de la SPA așa că poate fi locul de relaxare pentru masajele și tratamentele faciale.

Rola din cuart roz pentru masaj facial, Crystal Love,140 lei

6. Lumina sau lipsa ei sunt importante. Pentru unele persoane, căldura soarelui pe piele înseamnă relaxare și bine, pentru altele, dimpotrivă, întunericul total ajută la obținerea stării de calm și echilibru. Dacă faci parte din a doua categorie, alege o mască pentru față sau pentru ochi.

home spa
Tissue Mask Garnier, 12 lei

7. Adaugă puțin parfum pentru o stare de bine. Desigur, poți alege un parfum de cameră sau pentru păr ori corp, un ulei de masaj parfumat, o lumânare parfumată.

spa acasa
Ayurveda Mini Fragrance Sticks, 65 lei

Foto: PR