H&M împreună cu GP & J Baker, faimoasa casă de design interior, lansează o colecție dedicată femeilor

GP & J Baker x H&M – Campaign images (6)

H&M își unește forțele cu renumita casă britanică de textile GP & J Baker, care a fost fondată acum 100 de ani, pentru o colecție capsulă care va fi lansată începând cu 2 august și va fi disponibilă în magazinele selecționate, cât și online.

Colecția este formată din printuri veritabile ale arhivelor GP & J Baker în combinație cu piese vestimentare create de echipa de design a H&M.

GP & J Baker x H&M – Campaign images (1)

„Suntem extrem de încântați și onorați să colaborăm cu H&M. Printurile selecționate pentru această colecție sunt parte din ADN-ul unic al casei GP & J Baker. Acestea sunt unele dintre cele mai însemnate și prețuite design-uri, iar faptul că avem ocazia să le vedem continuându-și călătoria într-o nouă manieră inovativă și interesantă, direct în lumea modei, este o perspectivă minunată“, declară Ann Grafton, Managing Director și Director de creație al GP & J Baker.

GP & J Baker x H&M – Campaign images (3)

Printurile GP & J Baker folosite în această colecție sunt unele dintre cele mai iubite și mai apreciate din întreaga arhivă. Printre acestea se numară și magnolia, pe care William Turner a pictat-o pentru G P & J Baker în 1913. Clasica Pasăre Orientală, dar și Pasărea Hortensie sunt mixate cu forme geometrice puternice, cum ar fi modelul Fretwork, un omagiu adus marelui artist Jean Durand.

Colecția este una pură și luminoasă cu o gama variată de piese romantice, dar sofisticate în acelasi timp. Siluetele sunt lungi, fluide, voluminoase și conțin detalii precum mâneci evazate și inserții de dantelă.

GP & J Baker x H&M – Campaign images (8)

„Este o perioadă minunată pentru a purta printuri și modele care au o poveste de spus, astfel că suntem extrem de încântați de această colaborare, cu una din cele mai prestigioase case de textile și design. Piesele acestei colecții sunt feminine  dar puternice în același timp, cu un aspect relaxat. Sperăm că vor fi extrem de îndrăgite de cei care apreciază moda, dar și decorațiunile interioare“, declară Pernilla Wohlfahrt, Director de creație H&M.