H&M Conscious Exclusive SS20 se lansează astăzi online

H&M Conscious Exclusive SS20 este una dintre cele mai așteptate colecții de către iubitorii de modă, mai ales în contextul sustenabilității. Iar de astăzi, piesele vor putea fi achiziționate de pe site! 

H&M Conscious Exclusive SS20 este cea mai recentă colecție a brandului, a cărei lansare are loc astăzi, 26 martie, online. Inspirată de moda anilor ’20 și de călătoriile în cele mai boeme și burgheze locuri, cum ar fi Coasta de Azur sau Calais, colecția readuce în prim-plan câteva dintre cele mai frumoase detalii din era de glorie a glamului. Iar figurile care au stat la baza acestei idei sunt nimeni alții decât artiștii Jean Cocteau și Pablo Picasso, care au împărtășit o pasiune pentru timpul petrecut la Villa Santo Sospir, Cap Ferrat.

Volanele, pantalonii țigaretă sau rochiile cu nasturi și cordon care marchează talia sunt doar câteva dintre piesele care alcătuiesc colecția. Lor li se alătură câteva modele de bijuterii și accesorii, pe care le vei putea mixa pentru a-ți ilustra cât mai frumos stilul. Dintre acestea, una dintre cele mai iconice piese este colierul pentru umeri, pe care îl poți purta atât cu o rochie sau pe deasupra unui sacou, fie poți crea o ținută spectaculoasă de seară cu ajutorul lui și a unei rochii lungi, voluminoase. Paleta cromatică se învârte în jurul nuanțelor de nude, alb, negru și, desigur, azuriu, iar micile detalii aurii, cu motivul ciorchinelui de strugure, evidențiază și transformă fiecare nuanță într-una extrem de prețioasă.

Cel mai special lucru legat de aceasă colecție este că ea este realizată exclusiv din materiale reciclate, în rândul cărora se adaugă noile circulose (un material 100% natural produs din textile reciclate) și RENU(TM) (o nouă variantă de poliester reciclat).

Cum sustenabilitatea este unul dintre cele mai mari și benefice curente pe care lumea modei l-a îmbrățișat și pe care îl crește de la un sezon la altul, H&M pune la dispoziție nu doar o colecție superbă, care te va încuraja și motiva să aderi la smart & eco shopping, ci și o platformă prin care să te informezi asupra produselor din această categorie.

Iată câteva dintre piesele noastre preferate din această colecție, însă poți vedea și comanda întreaga colecție de aici.

Foto:PR