H&M celebrează diversitatea cu noua colecție Love For All

H&M se alătura mișcării Pride de anul acesta, marcȃnd evenimentul prin lansarea noii colecţii Love For All. Aceasta este o colecţie care conţine piese vestimentare potrivite celor care vor să se alăture celebrării dragostei, egalităţii și liberei exprimări. Un procent de 10% din vȃnzările colecţiei Love For All vor fi donate către UN Free & Equal, Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Drepturile Umane, a cărui scop este de a clădi o lume ȋn care nimănui nu ar trebui să ȋi fie teamă din cauza orientării sau identităţii sexuale. Colecţia va fi disponibilă ȋn magazinele selecţionate precum și online pe www.hm.com, ȋncepȃnd cu 31 mai.

“H&M susţine dreptul fiecăruia de a iubi pe cine dorește”, declară Andreas Löwenstam, Director de creaţie al H&M din cadrul departamentului de bărbaţi. “Sperăm că oamenii vor purta colectia H&M Love For All pentru a celebra Pride și egalitatea ȋn dragoste.”

“Lesbienele, homosexualii, bisexualii, transsexualii și intersexualii au același drept ca toată lumea, ȋn a fi protejaţi de violenţă și discriminare”, declară Peggy Hicks, reprezentant al Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Drepturile Umane. “Sprijinul pe care ȋl primim din partea H&M va ajuta campania UN Free & Equal ȋn a lucra cu activiștii și susţinătorii egalităţii pentru a crește conștientizarea publică și pentru a determina schimbări pozitive atȃt ȋn legi cȃt și ȋn atitudinea oamenilor. e & Equal ȋn a lucra cu activiștii și susţinătorii egalităţii pentru a crește conștientizarea publică și pentru a determina schimbări pozitive atȃt ȋn legi cȃt și ȋn atitudinea oamenilor.

#HMLoveForAll #Standup4humanrights