Hituri de vară: ce albume noi ascultăm în iulie

magic

Bat for Lashes, Blink-182, Magic!, Snoop Doogg: indiferent de artistul preferat sau de genul muzical pe care îl asculți, pentru luna iulie ți-am pregătit un playlist pentru toate gusturile, cu influențe indie, rock, pop, reggae sau hip hop.

Magic!, Rude
Why you gotta be so rude? Don’t you know I’m human too?” – versurile superhitului Rude al celor de la Magic! încă ne mai răsună din când în când în minte. Piesa le-a adus acestora aproape instantaneu popularitate, dar și o mulțime de nominalizări la Billboard Music Awards, Juno Awards, American Music Awards și alte gale de profil. Primary Colours este al doilea album semnat Magic!, iar primul single extras de pe noul disc este Lay You Down Easy, un featuring cu Sean Paul.

FotorCreated

Blink-182, California
Istoria rockerilor de la Blink-182 începe în 1992, când Tom DeLonge, Scott Raynor și Mark Hopus s-au hotărât să formeze o trupă și au început repetițiile în dormitorul casei lui Raynor, scriind versuri și compunând piese. Din 1995, când au lansat Cheshire Cat, albumul lor de debut, și până în prezent, componența trupei s-au schimbat: Blink-182 înseamnă acum Mark Hoppus, Travis Barker și Matt Skiba. Luna aceasta, va apărea California, cel de-al șaptelea disc al lor, care conține 16 piese, inclusiv Bored to Death și The Only Thing That Matters.

Bat for Lashes, The Bride
I-am ascultat piesele pe coloana sonoră a unor filme și seriale ca The Vampire Diaries, Grey’s Anatomy și The Twilight Saga: Eclipse și ne-am îndrăgostit de vocea Natashei Khan, cunoscută sub numele de scenă de Bat for Lashes. Britanica își lansează luna aceasta cel de-al patrulea album din carieră, The Bride, care este, de fapt, o poveste pusă pe muzică despre o femeie căreia logodnicul îi moare într-un accident de mașină în drum spre nunta lor și care încearcă să depășească această tragedie.

1

Snoop Dogg, Coolaid
După ce Snoop Dogg a încurcat pe o rețea de socializare comuna Bogata din Mureș cu Bogota, capitala Columbiei, greșeala sa a devenit rapid subiect de glumă, iar fanii săi din România au început să posteze mesaje prin care îl invită pe acesta în țara noastră. Nu știm încă ce părere are Snoop Dogg de această invitație, dar un lucru este cert: în perioada următoare, artistul va fi ocupat cu lansarea noului său album, Coolaid, la care a colaborat cu Jeremih (pentru Point Seen Money Gone), Wiz Khalifa (pentru Oh Na Na) și Swizz Beatz (pentru Let Me See Em Up).

Good Charlotte, Youth Authority
După o absență de șase ani, frații Joel și Benji Madden și colegii lor din Good Charlotte au luat anul trecut decizia de a se reuni și s-au pus din nou pe treabă. Luna aceasta lansează un nou disc, Youth Authority, un album care include 13 piese punk-rock, perfecte pentru pasionații genului. Noi am ascultat câteva melodii, iar Makeshift Love și 40 oz. Dream se numără printre favoritele noastre.

2

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle