Hidratare SMART – In the Sport Light

Trăim în era SMART. Iphone-ul a devenit unul din cei mai buni prieteni. De fapt el este cel care ne stochează și ne monitorizează o parte din activitățile zilnice: începând cu alarma de dimineață, conversații, aplicații care ne rezolvă instant diverse probleme până la momente dragi care au devenit acum foldere cu poze.

Totul se întâmplă rapid. Putem să accesăm orice fel de informație folosind device-urile smart. De pe birou nu ne lipsește laptopul, când alergăm avem ceasul care ne monitorizează pulsul, călătorim și ne putem descărca pe tabletă cât mai multe cărți virtuale, ba chiar și atunci când servim masa putem monitoriza cu o furculiță smart, ritmul cu care mâncăm.

Suntem într-un circuit al vieții smart, dar asta nu rezumă numai la tehnologie, ci reflectă și stilul de viață pe care îl avem. De aceea trebuie să facem alergeri smart.

În viața oricărui om, hidratarea este necesară. Apa are un rol important în transportul nutrientilor catre celule și în eliminarea toxinelor din organism.

Astfel, conceptul SMART a fost declinat din tehnologie în circuitul apei în natură și a luat naștere Smart Water, care este inspirată din secretul norilor: se evaporă și condensează apa minerală naturală, apoi se adaugă în cantități potrivite sărurile minerale care îi dau gustul aparte: pur și proaspăt.

Fie că ești la birou, în trafic , la ora de sport… inpiră, expiră și hidratează-te SMART!

Categorii Video