Heidi Klum s-a măritat cu fostul chitarist Tokio Hotel, Tom Kaulitz

heidi klum tom kaulitz

Supermodelul în vârstă de 46 de ani s-a căsătorit în secret cu muzicianul Tom Kaulitz, mai tânăr decât ea cu 17 ani, încă din luna februarie a acestui an.

Heidi Klum și Tom Kaulitz au o relație din mai 2018 și s-au logodit în luna decembrie a aceluiași an. Heidi Klum are patru copii din relațiile anterioare – două fete și doi băieți, cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani. Heidi l-a cunoscut pe Tom în timp ce filma pentru emisiunea America’s Got Talent. Când relația lor a devenit publică, modelul de origine germană a primit câteva critici față de diferența mare de vârstă dintre ea și iubitul ei, dar a declarat că acest aspect este insignifiant. ”În ultimul timp, oamenii se preocupă mai mult de vârsta mea decât o fac eu însămi. Iubitul meu este mult mai tânăr decât mine și oamenii își pun intrebări legate de acest lucru. E singura circumstanță în care mi se scot ochii cu vârsta, iar eu trebuie să dau explicații. Eu nu mă gândesc prea mult la acest lucru. Trebuie să știi să trăiești fericit fără sa te preocupe ce cred ceilalți”.

heidi klum tom kaulitz

Heidi își descrie actualul soț ca fiind ”cel mai drăguț, dulce, iubitor om. Mă simt foarte norocoasă și nici nu mai țin minte când m-am simțit atât de fericită ultima dată. E absolut minunat. Poate și pentru că e de origine germană și ne înțelegem în felul nostru”, a adăugat supermodelul.

Heidi Klum a mai fost căsătorită cu cântărețul Seal între 2005 și 2014 și cu actorul Ric Pipino între 1997 și 2002 și a mai avut o relație îndelungată cu afaceristul italian Flavio Briattore.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle