Harry Styles debutează solo cu piesa „Sign of the Times”

Da, așa este, ai citit corect: Harry Styles se întoarce! După o pauză îndelungată, care a pus capăt, cel mai probabil, erei One Direction, încă unul dintre cei cinci membri își continuă cariera singur. Artistul britanic și-a făcut oficială revenirea printr-o postare pe Instagram. Pentru materialul său muzical, cântărețul a semnat cu casa de discuri Sony Music și a lucrat cu Johnny McDaid, care este cunoscut pentru colaborările cu Snow Patrol și Ed Sheeran.

În perioada în care a stat ascuns de lumina reflectoarelor, Styles și-a urmat o veche pasiune, și anume actoria: el va debuta cu un rol în filmul Dunkirk, ce va apărea în cinematografe în luna iulie. De asemenea, nu uita să îți notezi în agendă și data de 15 aprilie, deoarece noua piesă a lui Harry Styles va fi urmată de apariția la show-ul Saturday Night Live.

Eu sunt tare curioasă să ascult noua muzică a lui Harry Styles și să văd dacă stilul său diferă de cel cu care eram obișnuite în zilele One Direction. Tu ce zici? Cum crezi că va fi piesa lansată de artist?

Text de Emilia Mocanu, elevă în clasa a IX-a la Şcoala Centrală din Bucureşti.