Halloween 2018: ce costume au ales Robert Downey Jr., Justin Timberlake și mulți alții

Noaptea trecută a fost sărbătorit Halloweenul, eveniment despre care nu mai putem spune că este unul tipic american, dat fiind că și la noi s-au organizat o mulțime de evenimente cu această ocazie și nici costumele extravagante nu au lipsit.

Chiar și așa, nimic nu se compară cu petrecerile de la Hollywood sau cu sesiunile de Trick ‘r Treat din Statele Unite. Justin Timberlake, Jessica Biel, Robert Downey Jr., Kylie Jenner, Nicole Kidman, John Legend și Harry Styles sunt doar câteva starurile care și-au pregătit outfiturile de Halloween și au ieșit la colindat, așa că astăzi facem o retrospectivă a celor mai cool costume.

Care e preferatul tău?

Familia LEGO – Jessica Biel și Justin Timberlake l-au scos pe băiețelul lor, Silas, la o seară de Trick ‘r Treat. Cei trei s-au asortat perfect, semn că întreaga familie este pasionată de LEGO. Și cred că știm deja și care este supereroul preferat al micuțului Silas. 🙂

Barbie Girl – Kylie Jenner a ales atât de multe costume pentru acest Halloween, încât a fost tare greu să ținem pasul cu transformările sale. Păpușă Barbie, înger Victoria’s Secret, un fluture uriaș alături de Stormi, fetița ei pe care a costumat-o într-un outfit similar.

Victoria’s Secret Angels – Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Kendall Jenner și Khloe Kardashian au ieșit în oraș în ținute de îngeri. Și nu orice fel de îngeri, ci unii Victoria’s Secret.

Blending in – Face el ce face și iese din tipare! Da, despre Robert Downey Jr. este vorba. Pentru acest Halloween, actorul a ales un costum de schelet… cu un twist. Adică un scutec de bebeluș, prins bine de tot cu… un ac de siguranță. 😀

Toni Braxton vibes – Queen Bey nu putea rata distracția de Halloween, așa că și-a pregătit două costume. Prima dată s-a deghizat în Toni Braxton, refăcând coperta albumului din 1993 al acesteia. A doua oară, Beyoncé s-a transformat în atleta Florence Griffith Joyner (Flo Jo), cunoscută drept cea mai rapidă femeie din istorie.

O familie de groază – Reese Witherspoon și-a luat soțul, pe Jim Toth, și pe cei doi băieți (se pare că fiica ei cea mare, Ava, a lipsit) și au ieșit împreună la colindat.

God Save the Queen – John Legend și Chrissy Teigen sunt cei mai tari! Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au fost inspirația perfectă pentru ei.

Halloween Fun – Nicole Kidman și Keith Urban i-au așteptat pe colindători acasă.

Foto: Instagram

Categorii Lifestyle