Halle Berry acceptă provocarea #PillowChallenge

halle berry pillowchallenge

Halle Berry a acceptat provocarea #PillowChallenge, cel mai nou trend de carantină de pe Instagram. 

Pe lângă dansurile în cuplu de pe TikTok, Dalgona Coffee (o spumă de ness cu lapte) sau banana bread, #PillowChallenge este cel mai nou trend de carantină de pe Instagram, în care doamnele poartă nimic altceva decât o pernă pe post de rochie, legată în talie cu o curea (de preferat aparținând unui brand cunoscut).

Provocarea a fost îmbrățișată de sute de mii de femei de pe rețeaua de socializare, iar una dintre celebritățile care au profitat de ocazie și au intrat în joc este nimeni alta decât Halle Berry (53 de ani), o prezență activă pe Instagram, care nu se dă în lături de la diversele jocuri care circulă pe platformă. Astfel, Halle Berry apare într-o fotografie cu o pernă neagră pe post de rochie, cu pălărie, ochelari și pantofi negri stiletto. ”Știați că nu pot sta departe de #PillowChallenge, nu-i așa?”, a scris Halle lângă fotografia care face deliciul urmăritorilor ei.

View this post on Instagram

Și vedetele și influencerii de la noi au prins provocarea din zbor și au postat imagini purtând perne aceesorizate precum o ținută de seară, pe post de ”uniformă de autoizolare”.

View this post on Instagram

my look last night, imagine 😂 #pillowchallenge #stayhome

A post shared by Brittany Xavier (@brittanyxavier) on

Care e preferata voastra?