Half is Free – 10 octombrie 2015

[rev_slider alias=”half-is-free-10-oct”]

Cel mai așteptat festival de shopping al toamnei, HALF is FREE, a avut loc pe 10 octombrie începând cu ora 10, și a fost transmis LIVE, pe andreeaesca.com.

Începând cu ora 11, ați putut vedea, în direct de la The Ark, cum arată atmosfera festivalului, ați primit tipsuri de styling în direct de la designerii români invitați la eveniment, și ați aflat știri la cald despre cele mai bune promoții de la partenerii participanți la festivalul de shopping HALF is FREE. Totul LIVE, cu ajutorul partenerilor de la HUAWEI România.

Transmisiunea în direct nu s-a oprit aici. La ora 12, Andreea Esca a preluat legătura în emisiunea La Radio de la Europa FM, transmisă în direct pe www.andreeaesca.com. Invitata acestei emisiuni a fost Mirela Bucovicean (Molecule-F). O emisiune cu și despre stil, despre pasiunea pentru modă și despre… shopping la jumătate de preț.

HALF is FREE a continuat până la ora 19.00 la The Ark. Poze și filmulețe puteți găsi pe conturile de Instagram și Facebook ale festivalului de shopping @half_is_free și www.facebook.com/halfisfree.

A fost o sâmbătă nemaipomenită: prețuri tăiate la jumătate, distracție și bună-dispoziție.

half is free 10 oct

Foto: douglaslormand