Hair Trend: bronde

bronde

Nu sunt blondă, dar nici brunetă. Sunt bronde.” Aceasta urmează să fie fără îndoială cea mai auzită replică atunci când vei întreba o femeie ce culoare are părul ei. Şi asta pentru că bronde se anunţă deja a fi cel mai puternic trend al sezonului primăvară/vară 2016.

O combinaţie între blond şi brunet, bronde permite părului să capete o multitudine de nuanţe şi degradé-uri, tonurile de miere contopindu-se pentru un rezultat cu adevărat spectaculos. Bronde-ul nu trebuie să respecte nicio regulă, iar Gisele Bündchen este cel mai bun exemplu în aces sens. Noul trend pendula între un look sofisticat (Jennifer Lopez sau Jessica Alba – foto sus) sau unul rock (Caroline de Maigret), între unul discret sau unul extravagant.

Caroline de Maigret
Caroline de Maigret

Cum să pui în aplicare acest trend la tine acasă

Până nu demult, ieşea din discuţie să mă vopsesc acasă sau să îmi aplic eu singură crema de colorare. Sunt cea mai neîndemânatică persoană din lume din câte cunosc şi nu mi-aş fi asumat riscul pentru nimic în lume. Aveam însă să capăt curaj după ce am participat la un workshop organizat de L’Oréal Paris, cu ocazia unei lansări speciale: Preference Glam Bronde. De curând, brandul a reinventat aşadar felul în care vor arăta şuviţele noastre  graţie unei metode noi de aplicare, dezvoltată de experţii în colorare.

L'Oreal Paris

Conceput parcă special pentru mine, kit-ul cuprinde tot ceea ce aveam nevoie pentru a obţine rezultate demne de un profesionist, la mine acasă. Inclusiv o perie cu triplă acţiune, inspirată de instrumentele pe care le folosesc experţii. Aceasta asigură o aplicare precisă, egală pe toată lungimea firului de păr, simplificând toată procedura.

Glam Bronde

Întrucât părul meu e foarte blond, sinceră să fiu, nu am crezut că diferenţa va fi notabilă. Tocmai de aceea, le invidiam în secret pe colegele mele şatene şi brunete, care participau de asemenea la workshop. Temerile mele nu au fost întemeiate. Părul meu pare că străluceşte datorită firelor de păr mai deschise.

Concluzia e una singură:  niciodată nu a fost mai simplu să te lauzi cu şuviţe atât de spectaculoase, care în funcţie de cum se reflectă lumina, îi asigură părului mereu o altă culoare. Iar dacă îţi place culoarea părului lui J. Lo., acum e momentul să profiţi de Preference Glam Bronde.

jlo_preference_bronde

Foto: hepta.ro; L’Oreal Paris