Trend Challenge: Stil de toamna: ce haine noi aducem in dulap

Toamna aceasta calibreaza-te si alege noi haine in dulap astfel încât să reflecte cele mai cool trend-uri! Dacă stilul tău îți dă încredere și trebuie să fii consecventă cu el, alege doar niște accente care să dea un nou ton ținutelor tale. Fie că vorbim de accesorii sau de un croi familiar, care îți vine bine, însă într-o nouă culoare cool, îți va fi ușor să integrezi stilurile noi ale acestui seon.

Ca în orice sezon rece, tricouturile sunt vedeta. Anul acesta sezonul rece debutează cu tricoturi subțiri- de la fuste, la rochii sau pantaloni acestea nu doar că îți țin cald dar te și ajută să ai un look fun. Nu uita că toamna aceasta accentul este pus pe seturi: pulover din același material ca fusta, culori similare, sacou din set cu pantalonii. Seturile sunt interesante doar în măsura în care propun un material și o culoare vibrantă: roz pudrat, roșu aprins sau dacă sunt din tricot, reiat sau lână. Așadar alege-le doar dacă ți se potrivesc stilului tău și dacă bifează măcar unul dintre aceste aspecte.

Una dintre cele mai simple metode de a aduce un suflu nou în garderoba ta este să innoiesti accesoriile. Nu e nevoie să investeșți în altceva decât o geantă nouă și o pereche de încălțări: fie cizme, pantofi de seară sau sandale. Da! Sandale! Toamna este destul de călduroasă astfel încât să le porți până la începutul lui noiembrie iar la petrecerile din decembrie este suficient să le accesorizezi cu șosete din lurex sau brodate. Dacă ești mai friguroasă, poți oricând să le porți exclusiv înăuntru- la birou le poți ține că schimb iar când ieși în oraș oricum vei stă afară doar câteva minute. Asigura-te însă că restul ținutei tale te balansează termic – o pereche de pantaloni din lână, o jachetă groasă sau un pulover tricotat îți vor asigura căldură de care ai nevoie toamna această.

Geantă este un accesoriu important iar dacă este să alegi un model nou în această toamna, noi ți-am recomanda o borsetă sau o geantă mică cu bandulieră scurtă. Sunt cool, dau un tonus trendy oricărei ținute și dacă alegi un imprimeu exotic (zebră, leopard, tigru, etc) sigur o să se înscrie corect în stilul acestui nou sezon. Dacă îți dorești ceva mai clasic caută o culoare vibrantă: roșu sau argintiu se vor înscrie cu succes pe lista celor mai hot culori ale toamnei.

Sperăm că aceste idei să vă prindă bine la următoarea tură de shopping.

Ținutele noastre sunt formate din piese de la COS, Musette, Marks & Spencer și Mango.

Categorii Video