Haine și accesorii care te fac să te simți răsfățată

hepta_2538888

Există multe moduri de a-ţi ridica moralul atunci când ai o zi mai proastă, însă astăzi eu îţi propun să o faci cu ajutorul hainelor şi al accesoriilor. Mai exact, există câteva piese care, în momentul în care le pui pe tine, te fac automat să te simţi feminină şi răsfăţată:

O rochie elegantă, lungă până în pământ, te face garantat să se simţi precum o prinţesă din momentul în care o îmbraci. Nu e nevoie să o porţi neapărat doar într-un decor formal, ci o poţi îmbrăca chiar şi în timpul zilei, aducând-o în registrul casual cu ajutorul accesoriilor. O poşetă structurată, rigidă, care să contrasteze cu aerul diafan al rochiei, o pereche de pantofi de zi (unii cu toc pătrat gros, de exemplu), plus o jachetă dintr-un material în contrast cu cel al rochiei (de pildă, dacă alegi o rochie din voal de mătase, o poţi alătură unei jachete din denim), conturează un aer relaxat şi în acelaşi timp, plin de feminitate.

C1

Puţine lucruri te pot face să te simţi mai răsfăţată decât o pereche de pantofi cu toc. Merită să investeşti într-un model din piele cu aspect atemporal. Nu numai că îi vei putea purta cu aproape orice piesă din garderobă, de la jeanşi la fuste, rochii sau pantaloni de tot felul, ci vor fi şi mult mai confortabili decât o pereche de pantofi la preţ foarte mic, al căror calapod nu este la fel de bine construit. Dacă eşti în căutarea unei idei de outfit, eu îţi propun nişte pantaloni cu siluetă largă şi detalii de capse aurii pe marginile laterale, un top cu volane şi umerii dezgoliţi (da, trendul cel mai mare al verii continuă şi în toamnă) plus o pereche de cercei supradimensionaţi.

C2

O poşetă simpatică îţi ridică automat moralul şi, în plus, poate să facă o ţinută absolut banală să se transforme într-una wow. De exemplu, un outfit simplu, precum o fustă plisată trei sferturi, un pulovăr cropped şi o pereche de sandale, arată automat mai cool alături de un clutch haios cu detalii grafice care imită aspectul unei scrisori.

C3

Mai mult ca sigur nu e prima dată când ţi se spune că o piesă somptuoasă şi seducătoare de lenjerie te poate face să te simţi răsfăţată chiar dacă nu se află la vedere. E perfect adevărat, însă având în vedere cele mai noi tendinţe, care includ fel de fel de piese vestimentare din materiale transparente, nici măcar nu mai e nevoie să ţii ascunsă lenjeria. Încearcă, de pildă, un body senzual din dantelă purtat pe dedesubtul unei cămăşi din mătase uşor transparentă. Asortează o fustă creion asimetrică, o pereche de pantofi din catifea şi finisează look-ul cu un set de coliere choker, ochelari de soare cat eye şi o poşetă cu detalii haioase din metal.

C4

Or fi diamantele cele mai bune prietene ale unei fete, însă în lipsa lor, o bijuterie statement rezolvă la fel de bine dilema. Sezonul acesta cerceii supradimensionaţi sunt în tendinţe (bineînţeles, îi vei putea purta ani de-a rândul, nu numai în sezonul de toamnă), aşa că ai face bine să îţi procuri măcar o pereche. Merg de minune alături de o fustă A-line din poplin şi un top din catifea, dar la fel de minunat se potrivesc şi cu un outfit mai casual, precum o pereche de jeanşi şi un tricou clasic.

colaj

SHOP THIS STORY:

Foto sus: hepta.ro