Hailie, fiica lui Eminem, influencer pe Instagram

hailie scott mathers eminem

Hailie Scott Mathers are 23 de ani și, pe lângă faptul că este fiica unui dintre cei mai cunoscuți rapperi, Eminem, este și influencer pe Instagram.

Fiica artistului a făcut cărieră pe Instagram și a devenit influencer cu acte-n regulă, cu peste 1,4 milioane de followers. Aceștia urmăresc fiecare mișcare a tinerei, @hailiescott1, care postează instantanee din vacanțe, purtând diverse ținute, tutoriale de make-up sau rutina de ei de sport. Cea mai recentă fotografie a lui Hailie este din vacanța pe care și-o petrece în Hawaii, într-un costum de baie galben, cu explicația ”Aloha”.

hailie scott mathers eminem

Hailie s-a născut chiar când tatăl ei, Eminem, pe numele adevărat Marshal Mathers devenea un nume în industria muzicii. Eminem obișnuia să includă numele fiicei lui în versurile pieselor sale, la fel și pe cel al soției sale de atunci, Kim.

Hailie Scott Mathers a absolvit Michigan State University cu o diplomă în psihologie, dar a fost atrasă mai mult de industria social media și și-a dorit să devină influencer de succes, ceea ce se pare că-i reușește.

Categorii Lifestyle