Hailey și Justin Bieber s-au dezbrăcat pentru Calvin Klein

justin hailey bieber ck50

Proaspeții însurăței Hailey și Justin Bieber sunt noua imagine a colecției de lenjerie intimă Calvin Klein – CK50. Cei doi au pozat în ipostaze sexy pentru cunoscutul brand american, care a avut, în trecut, unele dintre cele mai răsunătoare și nonconformiste campanii publicitare – printre care cele în care au fost protagoniste Kate Moss sau Brooke Shields, cea din urmă pozând petru CK la vârsta de 15.

justin hailey bieber ck50

justin hailey bieber ck50 justin hailey bieber ck50

Cuplul Bieber face reclamă pentru colecția-capsulă Calvin Klein, care cuprinde, pe lângă lenejeria intimă, piese clasice, de zi cu zi, cum ar fi hanorace, tricouri, pantaloni scurți, toate având imprimat binecunoscutul logo CK50.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Hailey Baldwin (22 de ani) și Justin Bieber (25 de ani) s-au căsătorit săptămâna trecută pentru a doua oară la un conac de lux din South Carolina, iar numeroase vedete au luat parte la ceremonia de nuntă., printre acestea numarandu-se Kylie și Kros Jenner, Kendall Jenner, Camilla Mororne, iubita lui Leonardo DiCaprio, Jaden smith, Usger și mulți alții. Nunta a avut ca tematică filmul The Notebook, cu Rachel McAdams și Ryan Gosling. 

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle