Gwyneth Paltrow s-a pozat goală la 48 de ani

gwyneth paltrow goala

Gwyneth Paltrow ne arată că inhibițiile nu o caracterizează și s-a lăsat fotografiată goală la 48 de ani, cu ocazia aniversării ei.

Imaginea nud a actriței a fost postata pe Instagram și o arată în toată splendoarea, în curtea casei ei, iar reacțiile nu au întârziat să apară. 

Nu port nimic altceva decât costumul Evei astăzi. Vă mulțumesc tuturor pentru urări și sunt recunoscătoare untului de corp Goop (propriul ei brand holistic de cosmetice și well-being), datorită căruia încă mai pot apărea dezbrăcată”, a scris Gwyneth Paltrow lângă fotografia nud.

Imaginea nu a lasat-o indiferentă pe fiica ei cea mare, Apple (16 ani), care i-a scris actirței un mesaj ironic-amuzant, prin care lasă să se înțeleagă, în glumă, că e stânjenită – ”Mamă… ”

O mulțime de alte vedete au felicitat-o pe Gwyneth cu ocazia aniversării ei, iar printre acestea se numără Courteney Cox, Vanessa Hudgens, Ashley Graham, Lea Michele, Rachel Zoe, Robert Downey Jr. sau Demi Moore.

Gwyneth Paltrow este căsătorită din 2018 cu producătorul de film Brad Falchuk și are doi copii –Apple și Moses, al căror tată este solistul Coldplay, Chris Martin, de care actrița a divorțat în 2016.

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle