Gwyneth Paltrow, dezvăluiri despre relația cu fostul soț

Invitată în cadrul Drew Barrymore Show, actrița Gwyneth Paltrow spune că se înțelege mai bine acum cu fostul soț, starul rock de la Coldplay Chris Martin, decât atunci când erau căsătoriți.

Actrița din Iron Man și Avengers, Gwyneth Paltrow, și solistul trupei Coldplay, Chris Martin, s-au despărțit în urmă cu șase ani, dar au menținut o relație bună și își cresc împreună copiii: Apple, în vârstă de 16 ani, și Moise, în vârstă de 14 ani. Vedeta spune că au ajuns la o armonie în relația lor, datorită implicării comune în creșterea copiilor, însă uneori au întâmpinat și dificultăți. Când Barrymore a întrebat-o pe Paltrow cum reușesc să întrețină o relație de prietenie, aceasta a spus:

Este ca și cum ai fi divorțat, dar ai rămas în familie. Și întotdeauna va fi așa. Uneori lucrurile nu sunt atât de bune pe cât par. Avem zile bune și zile rele, dar cred că până la urmă totul duce la același scop – solidaritate, dragoste și ceea ce este mai bine pentru copiii noștri.

Gwyneth Paltrow este căsătorită cu producătorul Brad Falchuk, iar muzicianul are o relație cu actrița Dakota Johnson. Cuplurile au o relație de prietenie, ba chiar își petrec împreună vacanțele.

 

Categorii Lifestyle