Gwyneth Paltrow a pozat nud pentru a-și promova colecția de bijuterii

gwyneth paltrow

Gwyneth Paltrow și-a lansat o colecție de bijuterii, iar pentru a-și face cunoscută gama, actrița a pozat nud sau în ținute sumare. 

Celebritățile au acaparat piața și au început să-și lanseze diverse game de cosmtice, haine și de bijuterii, iar cel mai recent, în acest cerc select a intrat și Gwyneth Paltrow, care a creat o linie de bijuterii minimaliste, G.Label.

gwyneth paltrow

Actrița și antreprenoarea, fondatoarea conceptului holistic Goop, s-a lăsat fotografiată nud sau în ipostaze în care poartă ținute sumare, accesorizate cu bijuteriile concepute de ea. Piesele din metale prețioase vor fi vândute pe site-ul ei de lifestyle, Goop, fondat în 2008.

gwyneth paltrow

Colecția reflectă pe deplin stilul lui Gwyneth Paltrow- piese rafinate, minimaliste, delicate , care pot fi purtate în ocrice împrejurare, de dimineață până seara, la evenimente ”red-carpet”. Gwyneth Paltrow a relatat că fiica ei, Apple Martin, 16 ani, a jucat un rol important în crearea colecției de bijuterii G. Label. ”M-a inspirat foarte mult în colecția mea. Numele pieselor sunt inspirate de ea și de numele prietenilor ei”, a spus Gwyneth.

Perechea de cercei care poartă numele fiicei ei, Apple, constă din trei cercuri de aur, și e vândută la prețul de 1 450 de dolari.

Categorii Lifestyle