Gwen Stefani revine la look-ul care a consacrat-o în anii ‘90 și lansează un nou single

gwen stefani

Gwen Stefani, fosta solistă a trupei No Doubt, revine cu o nouă piesă, intitulată sugestiv Let Me Reintroduce Myself și cu look-ul care a consacrat-o în anii ‘90, perioadă în care artista a fost un adevărat style-icon.

Gwen Stefani (51 de ani) a cunoscut faima în anii ‘90 alături de trupa No Doubt. Artista a părăsit formația și și-a continuat cariera solo, iar acum vrea să revină în topurile muzicale cu cel de-al cincilea ei album, de pe care face parte și piesa nou-lansată – compusa în stilul pop-reggae.

Anii care au trecut pare că n-au afectat-o pe cântăreață, care arată neschimbată, chiar si la 51 de ani.

gwen stefani anii 90

Artista revine la stilul emblematic afișat în anii ‘90 atât din punct de vedere vestimentar, cât și al stilului muzical. ”Am vrut să revin la rădăcini, acolo unde a început totul”, a afirmat artista într-un interviu. Ideea de a se reîntoarce de unde a plecat i-a venit lui Gwen Stefani în timpul carantinei, când a avut timp să reflecteze asupra parcursului carierei ei. ”Am vrut să fac asta și nu mă interesează dacă n-o să placă nimănui, când mă apucă cheful de compus, nu mă mai opresc”, a adaugat cântăreața.

Gwen Stefani a anunțat recent logodna cu artistul de muzică country Blake Shelton, care a cerut-o în căsătorie după cinci ani de relație. Gwen Stefani a mai fost căsătorita cu rockerul Gavin Rossdale, vocalistul trupei Bush, cu care are trei fii.

Foto: Instagram

Categorii Lifestyle