Gwen Stefani. Cum să fii în formă la 50 de ani

Gwen Stefan pare a fi cea mai bună prietenă cu timpul. Însă, artista care și-a păstrat corpul tonifiat și frumusețea exact ca pe vremea când ne încânta alături de trupa No Doubt, are un ritual strict de frumusețe și face sport aproape în fiecare zi. Iată câteva trucuri care o mențin în formă! 

Artista ne dă încrederea că „se poate” să arătăm bine și să fim atrăgătoare, indiferent de câți ani avem în buletin. De-a lungul vremii, stilul lui Gwen a rămas același: părul vopsit blond platinat și rujul roșu pe buze. Pentru că a trecut de vârsta de 50 de ani, artista face sport de cinci ori pe săptămână cu un antrenor personal, iar sesiunile sale de antrenament combină HIIT cu antrenament cardio. Sportul îi menține corpul tonifiat și aspectul frumos al pielii.

Fac sport de 5 ori pe săptămână și nu îmi imaginez viața fără asta. Îmi place să nu am reguli în ceea ce privește alimentația si să mănânc ce îmi place, insa de-a lungul anilor mi-am dat seama ca sunt foarte dezamagită atunci când nu pot să port o haină care îmi place din cauza kilogramelorIar daca nu arat tocmai bine pe scena, atunci chiar sufar din cauza asta, a declarat Gwen la un moment dat pentru Elle.

Cât privește alimentația, artista este vegană de la 12 ani, astfel că dieta sa include multe legume, legume, dar și 3 litri de lichide pe zi.

Foto: Hepta

Ritualul său de frumusețe este și el bine stabilit. Stefani admite că are un machiaj foarte încărcat, dar este un element ce ține de strategia sa de imagine în public. „Mă machiez singură ori de câte ori cânt live“, a declarat cântăreața pentru presa americană. „Nu știu de ce, dar toate smacurile alea, îți dau un fel de încredere. Odată ce m-am machiat, știu că e timpul pentru spectacol. Spun asta de ani de zile și este adevărat“. Însă, în fiecare seară artista se demachiază ca la carte și aplică tot felul de creme dermatocosmetice. În plus, Gween aplică săptămânaș măști pentru față și păr.

Artista, invidiată de femeile din lumea întreagă, spune că trucul numărul 1 pentru a avea o piele strălucitoare și un tonus bun pe parcursul întregii zile este să doarmă suficient.

Așadar, doar cu un stil de viață sănătos, multă mișcare și o dietă echilibrată vom putea avea aprecierea celor din jur și ne vom putea simți frumoase și la 50+.