Grooming: top 5 cosmetice pentru bărbatul de lângă tine

grooming

În spatele unui bărbat puternic, stă o femeie și mai puternică. Fii cea care îi modelează gustul pentru un grooming de top!

Apă de toaletă Luna Rossa Ocean, Prada, 50 ml, 359 lei

Aventură, pasiune? Play smart! Alege pentru bărbatul de lângă tine noul parfum masculin Luna Rossa Ocean de la Prada, un parfum care dezvăluie universul acvatic printr-o experiență oflactivă captivantă, o fuziune perfectă între pasiunea pentru navigație extremă și tehnologie a bărbatului aventurier. Îndrăgostește-te din nou de el cu un parfum al contrastelor: notele citrice fresh ale bergamotei se alătură aromelor picante și lemnoase ale vetiverului, care se îmbinată cu eleganța notelor de iris.

Borsetă Cadou Gerovital MEN, 50 lei (farmec.ro)

Alege varianta easy & smart, care îți lasă și ție mai mult loc pe măsuța de toaletă. Pentru îngrijirea zilnică, alege produsele esențiale din Borseta Cadou Gerovital MEN, așa că nu mai pierde timpul căutând la raft sau pe multe linkuri. Borseta cadou conține: Gelul de duș Revigorant 3 în 1, Spuma de ras Mentol și Balsamul după ras.

Cremă de față Oil Free Moisturizer SPF 30, Mario Badescu, 100 lei (douglas.ro)

Îngrijirea tenului este esențială. O știi și tu la fel de bine! Dacă are tenul normal sau uscat, alegerea perfectă este formula clasică, ușoară, fără ulei, îmbunătățită cu extract de ceai verde antioxidant, a cremei de față Oil Free Moisturizer de la Mario Badescu. Extractele de aloe vera și sunătoare contribuie la reumplerea și hidratarea pielii, având și un efect calmant.

Gel de curățare Effaclar Gel Moussant, La Roche Posay, 42 lei

Pentru tenul gras, alegerea trebuie să țină cont de dezechilibrul creat de secreția de sebum. Așa că alege Gel de curățare Effaclar Gel Moussant, La Roche Posay. Ce trebuie să știi despre acest produs de curățare a tenului, creat pentru tenul gras cu tendințe aceneice este că: îndepărtează impuritățile și excesul de sebum, înlătură impuritățile de pe piele, controlează luciul, lasă pielea curată și reîmprospătată.

Spray Seawater for hair, Ecooking, 83 lei (douglas.ro)

Îngrijit, pasional? Adaugă un strop de nonconformism. Cu sprayul Seawater for hair de la Ecooking, coafura lui obține un efect mat, dezordonat. Mixul de sare naturală de mare, mușețelul și provitamina B5 hrănește și rotejează părul și îi oferă volum. Se pulverizează pe părul umed sau uscat.

Foto: Hepta, PR, pexels.com.