Grey’s Anatomy continuă. Serialul va avea și cel de-al 18-lea sezon

Grey's Anatomy

Grey’s Anatomy devine cea mai longevivă drama medicală din istoria serialelor de televiziune, după ce tocmai a fost reînnoit contractul cu actorii pentru filmările celui de-al 18-lea sezon.

Cea în mâinile căreia stătea soarta serialului este Ellen Pompeo, protagonista producției, interpreta personajului Meredith Grey, care este cel mai bine plătită actriță din distribuție. Alături de Pompeo, își continuă parcursul în serialul Grey’s Anatomy și actorii Chandra Wilson și James Pickens Jr.Grey's AnatomyEllen Pompeo nu este numai actriță în serial, ci și producător, iar negocierile pentru prelungirea cu încă un an a serialului de succes au fost dure de ambele părți. Ellen Pompeo este una dintre cel mai bine platite actrițe de la Hollywood, cu un venit de 20 de milioane de dolari pe an. Anul trecut, vedeta din Grey’s Anatomy a declarat într-un interviu că și-a asumat misiunea personală de a face bani mulți din meseria ei.

Ellen Pompeo
Ellen Pompeo

În sezonul curent Grey’s Anatomy, în care personajul Meredith Grey a suferit de Covid 19, a revenit și o parte din distribuția mai veche – T.R. Knight în rolul George O’Malley, Chyler Leigh în rolul Lexie Grey, Eric Dane în rolul Mark Sloan și Sarah Drew în rolul April Kepner.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle