Grammys 2020: Ținutele de pe covorul roșu de anul acesta

Grammys 2020 au adus pe covorul roșu câteva ținute extrem de reușite, iar altele destul de … interesante. Iată cine, ce a purtat la ediția de anul acesta a celebrului eveniment. 

Grammys 2020 era unul dintre cele mai așteptate evenimente, întrucât este vestit pentru provocarea pe care o lansează celor care participa, din punct de vestimentar. Dintre toate galele, Grammy Awards permite cea mai largă gamă de alegeri, fiecare vedetă dezvăluind puțin din stilul personal sau exprimând ceva din personalitatea sa. Nu de puține ori am văzut sloganuri sau mesaje tatuate, sau alte elemente care transmiteau publicului idei într-o manieră cât se poate de directă. Astfel, toată lumea așteaptă entuziasmată să vadă cine, ce a mai purtat la Grammys. 

Alessandra Ambrosio (Balmain)
Chrissy Teigen (Yanina Couture)
Dua Lipa (Alexander Wang)
Erin Lim (Kim Kaas)
Giuliana Rancic (Rhea Costa)
Heidi Klum (Dundas)
Keltie Knight (The Attico)
Maggie Rogers (Chanel)

Printre ținutele pe care le-am admirat se numără cele purtate de Chrissy Teigen (Yanina Couture), Erin Lim (Kim Kaas) sau Giuliana Rancic (Rhea Costa), care au mizat pe varianta câștigătoare, adică pe un stil clasic, nu foarte ornamentat, punând accentul pe croielile rafinate ale rochiilor, în nuanțe neon sau alb pur. Rochia din pene purtată de Keltie Knight (The Attico) a fost, de asemenea, un deliciu, având un aer exotic, senzual. Ariana Grande a ales una dintre cele mai spectaculoase ținute, purtând o rochie Giambattisa Valli cu un volum impresionant, într-o nuanță efemeră de gri-turquoise. 

Ariana Grande (Giambattista Valli)
Billie Eilish (Gucci)
FKA Twigs (Ed Marler)
Cyndi Lauper

Dacă pentru outfiturile purtate de FKA Twigs (Ed Marler) Billie Eilish (Gucci), vedem destul de clar efortul și meticulozitatea depuse pentru compoziția cool ce le caracterizează stilul, află că Lana del Rey a făcut o scurtă vizită la mall, de unde și-a achiziționat o rochie cu broderie metalică. Scurt și la obiect! Sincer, nici outfitul lui Sophie Turner (Louis Vuitton) nu ne-a făcut o impresie foarte puternică, deși ea, de obicei, este una dintre cele mai distinse prezențe. 

Joe Jonas și Sophie Turner (Louis Vuitton)
Lana Del Rey (mall)

La categoria domni, însă, am avut parte de adevărate surprize. Cum ar putea să nu îți atragă atenția și să îți pună la bătaie spiritul analitic un costum roz Versace? Adică unul foarte roz, cu mici elemente aurii, așa cum a fost cel purtat de Lil Nas X. Nici Billy Porter nu s-a lăsat mai prejos și a purtat, pe lângă un costum brodat cu zeci de cristale, o pălărie hi tech ai cărei franjuri glisau permanent. 

Billy Porter (Baja East)
Labrinta
Lil Nas X (Versace)

Sau cum ai putea să treci peste sandalele cu strasuri purtate de legenda punk Iggy Pop, peste ale cărui spirit și atitudine pare să nu fi trecut nici măcare o zi din anii ’70 încoace? Ce să mai spunem despre eternul vampir, autoproclamatul Prinț al Întunericului, Ozzy Osbourne care, dealtfel, a devenit una dintre cele mai simpatice figuri ale showbizului? Oricine ai fi, oricum ai fi, mergi cu toată încrederea înainte, chiar și pe covorul roșu. Cam asta ar fi lecția importantă pe care am primit-o de la artiști. 

Iggy Pop
Ozzy și Kelly Osbourne

Pe de altă parte, mult mai temperat și nu doar pentru că este frumușel și pentru că are o voce încântătoare, de Shawn Mendes (Louis Vuitton) ne-a plăcut mult la Grammys 2020. Și, între noi fie vorba, nici alături de Orville Peck (Dior men) și Diplo nu ne-ar fi chiar rușine. 

Orville Peck (Dior men) și Diplo
Shawn Mendes (Louis Vuitton)

Foto: Hepta