Grace Couture Cakes lansează primul magazin online din România dedicat dulciurilor și cadourilor de cofetărie couture

Brandul creat de Alina Sudriu devine astfel primul atelierul de cofetărie couture din România care oferă clienților întreaga gamă de produse haute- confiserie, la un click distanță.

Lansat in anul 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier de cofetarie couture, recunoscut pentru lansarea tendintelor din domeniul haute patisserie in Romania. In anul 2016 Grace Couture Cakes a facut primul pas pe piata de retail, prin deschiderea primului Cake Shop, la parterul Baneasa Shopping City, urmata in 2017 de lansarea celui de-al doilea punct de retail in Bucuresti, de data aceasta stradal, in Piata Dorobanti. La sfarsitul lunii martie 2019 Grace Couture Cakes a deschis cel de-al treilea Cake Shop din Bucuresti, la parterul centrului comercial Promenada Mall.

Pentru anul 2019, compania estimeaza o cifra de afaceri cumulata pentru cele trei locatii de retail cuprinsa intre 1- 1.1 milioane EUR, veniturile cumulate pentru zona de evenimente si Cake Shops fiind estimate la 1,65 -milioane EUR.

Colectia Season of Joy – disponibila online

Cu ocazia sarbatorilor, Grace Couture Cakes lanseza o noua colectie de torturi, prajituri si cadouri inspirate de valorile Craciunului – generozitate, recunostinta si gratie, toate disponibile pentru a fi comadate si online

Categorii Lifestyle