Golden Beauty: produse esențiale pentru îngrijirea corpului

Te-ai gândit cum ar fi să ai o zi doar pentru tine în care să îți răsfeți corpul așa cum îți place mai mult? Baie relaxantă, scrub, mască de față, creme și loțiuni, parfum, lumânări.. sună ideal! Bănuiesc că deja știi ce faci weekendul ăsta. Te programezi pentru un ritual de frumusețe la tine acasă, bine? Pentru asta, mai jos ai câteva produse esențiale pentru îngrijirea corpului, care sunt încadrate la secțiunea golden beauty, nu doar datorită aspectului și ambalajului prețios, auriu, care atrage privirile, ci și datorită faptului că sunt absolut geniale, conțin ingrediente benefice și reprezintă o bogăție pentru corpul tău.

Scrub cu zahăr brun și uleiuri din plante naturale

Pentru a avea o piele frumoasă este important ca măcar o dată pe săptămână să ai un ritual de exfoliere, menit să îndepărteze stratul de celule moarte și să ajute în regenerarea unor noi celule. Exfolierea este una dintre cele mai importante tehnici de îngrijire a pielii, iar scrubul potrivit poate fi un adevărat răsfăț atât pentru simțuri, cât și pentru sănătatea pielii. Scrubul Divine de la Caudalie este într-adevăr divin, aur pentru pielea ta, lăsând-o netedă, delicată și parfumată. Aroma plantelor naturale de struguri, argan, hibiscus și susan în combinație cu semnătura dată de vanilie, trandafir sau mosc alb te va cuceri instant.

Exfoliant pentru corp Caudalie Divine Collection, preț: 95 lei

Îngrijire completă cu uleiul extraordinar L’Or Bio

Pielea ta se poate bucura de un tratament extraordinar, complet și 100% natural. Uleiul extraordinar L’Or Bio conține cele mai prețioase ingrediente organice, selectate de Melvita din cinci specii de arbori. Acest amestec unic de uleiuri cosmetice sunt menite să îți învăluie corpul în strălucire și să îți facă pielea extrem de catifelată. Fie că este vorba despre gelul de duș, apa de toaletă, laptele de corp sau uleiul de corp, fiecare produs are o textură incredibil de fină, parfumând pielea în note dulci, deosebite. Alege preferatul tău sau folosește produsele  împreună la ritualul tău de frumusețe, pentru o piele mai sănătoasă și răsfățată în mod natural. Produsele Melvita sunt disponibile în farmaciile Sensiblu.

2b

Gel de duș extraordinar, L'Or Bio, Melvita, preț: 70 lei
4d

Apă de toaletă, L'Or Bio, Melvita, preț: 182 lei
3c

Lapte de corp extraordinar L'Or Bio, Melvita, preț: 96 lei
1a

Ulei extraordinar, L'Or Bio, Melvita, preț: 135 lei

Body spray cu uleiuri naturale și aromă exotică

După o baie lungă plină de răsfăț, merită să îți lași pielea mângâiată de un body spray menit să îți ofere o stare de bine. Printre produsele de îngrijire pe care le folosești, ar trebui să se regăsească și un spray pentru un plus de prospețime. Body spray-ul de la Douglas Home Spa combină frangipani exotic cu efectul hidratant al hibiscusului hawaiian pentru a oferi o experiență plină de senzualitate pielii tale. Parfumul deosebit al caramelului dulce este cel care îți va învălui tot corpul într-un răsfăț total asemenea unei zile întregi petrecute într-un salon Spa.

Body Spray Beauty of Hawaii, Douglas, preț: 69 lei

Foto: hepta.ro, brands

Citește și:

Idei de weekend: organizează o zi de SPA la tine acasă