Globurile de Aur 2018: Cele mai spectaculoase look-uri de beauty

Ca în fiecare an, în cadrul Globurilor de Aur, avem parte de cele mai inedite look-uri de beauty realizate de make-up artiștii celebrităților. Unii mizează pe tușe de culoare, alții realizează machiaje monocromatice, unii accentuează ochii, iar alții buzele. Cert este faptul că, în cadrul ceremoniei, unul dintre cele mai așteptate momente este chiar acela al dezvăluirii ținutelor și look-urilor de beauty, din care ne putem inspira pentru viitoare evenimente.

Iată care au fost cele mai stylish apariții:

Emily Ratajkowski

După cum ne-a obișnuit, make-up artistul Hung Vanngo propune un machiaj inedit, cu o pată de culoare – peachy-pink pe pleoapă și cranberry pe linia apei și sub gene. Sprâncene naturale, genele bine rimelate, buzele în același ton peachy-pink și obrajii fresh, într-o nuanță de piersică, oferă armonie look-ului.

Allison Williams

Tot pe tonuri fresh și naturale a mizat și make-up artistul lui Allison. Aceasta poartă un fard natural pe toată pleoapa, gene lungi, sprâncene îngrijite și un ruj natural, mat.

Kerry Washington

În cazul lui Kerry, observăm o pată de culoare într-un machiaj complet neutru – Eyelinerul violet este punctul principal de interes în acest look.

Taylor Hill

Un alt machiaj statement realizat de Hung Vanngo, de data aceasta cu accent pe buze. Make-up artistul a mizat pe rujul mat cremos într-o nuanță de black-cherry și a completat look-ul cu eyeliner în aceeași nuanță, sprâncene pline, naturale și pomeți conturați discret.

Katherine Langford

Nu putea lipsti un look clasic cu smokey eyes într-o nuanță de gunmetal, buze naturale și pomeți conturați. Pentru o notă fresh, make-up artistul a adăugat un blush rose în același ton cu rujul.

Kendall Jenner

Kendall poartă machiajul pentru care ea și suorile sale sunt renumite – piele bronzată, glowy, nuanțe nude, sprâncene îngrijite și buze glossy.

Penelope Cruz

În cazul actriței, machiajul ochilor în nuanțe de bronz a fost punctul de interes principal. Acesta este completat de buze pinky-nude, gene bine rimelate, sprâncene conturate și pomeți evidențiați discret.

Jessica Biel

Jessica poartă o pată de culoare, roz bonbon, pe buze, ochi alungiți cu ajutorul unui fard de pleoape maro și gene lungi, cu un aspect romantic.

Nicole Kidman

Nicole a purtat un look care o caracterizează – blush și ruj rose, cu un finish natural, fard de pleoape rece, care îi scoate în evidență ochii albaștri, sprâncene discrete și gene bine rimelate la bază.

Dakota Johnson

Dakota abordează un machiaj similar, însă în nuanțe cu subton cald, adaptat pielii sale – blush și ruj în nuanțe peachy.

Sabrina Carpenter

Tot pe nuanțe de piersică a mizat și Hung Vanngo, acesta a menținut nota de prospețime prin adăugarea unui blush peachy și a unui ruj glossy în aceeași uanță. Ochii sunt bine conturați cu un creion maro închis, sprâncenele au un aspect plin, iar genele au foarte mult volum, pentru a completa efectul ușor smokey.

Angelina Jolie

Angelina are un look clasic, Cat Eyes și buze naturale, glossy. Pentru un plus de prospețime, make-up artistul a adăugat un creion în nuanța pielii pe linia apei.

Foto: Hung Vanngo, hepta.ro

CITEȘTE ȘI:

Globurile de Aur 2018: Ținutele vedetelor pe covorul roșu