Gisele Bundchen și mama sa au pozat pentru Dior

Gisele Bundchen și mama sa Vania au pozat împreună pentru campania celor mai noi produse cosmetice Dior. Imaginile au fost date publicității chiar de Ziua Mamei, spre deliciul fanilor celebrului model care așteptau să o vadă în această ipostază încă de anul trecut, când a fost anunțată colaborarea cu Dior beauty.

Celebrul brand dezvăluie acum o nouă campanie pentru serul său captivant Totale Super Potent. Gisele și Vania zâmbesc din toată inima și poartă ținute nude lejere, astfel încât toată atenția noastră se îndreaptă către frumusețea și zâmbetul lor radiant.

Gisele Bündchen este cunoscută publicului larg graţie nenumăratelor show-uri de modă şi reviste în care a apărut, însă supermodelul este, de asemenea, un activist al mediului.

Gisele Bundchen
FOTO: Hepta

 Gisele Bundchen  are doi copii, o relație de lungă durată cu Tom Brady și pare că deține o rețetă a succesului știută doar de ea, atât pe plan profesional, cât și când vine vorba de cel familial. Ei bine, nu mai e mult și celebrul model va publica o carte în care va povesti tot ce știe ea mai bine despre trăitul sănătos și despre viața de familie, pe care o va ilustra cu fotografii din arhiva personală.

Categorii Lifestyle