Giorgio Armani dezvăluie care sunt cele cinci elemente pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderobă

giorgio armani

Cu ocazia lansării unei colecții-capsulă, intitulată Icon, dedicată eleganței clasice, care nu se demodează niciodată, Giorgio Armani, ”regele modei italiene”, cum îl denumește Vogue Paris, enumeră cele cinci elemente care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei preocupate de stil.

Încă de la debutul său în lumea modei, în 1975, Giorgio Armani a impus regulile de stil și de eleganță. Noua sa colecție-capsulă, intitulată Icon, vine să întărească încă o dată valoarea sa din lumea modei prin elementele clasice propuse, care sfidează trendurile și care celebrează spiritul minimalist, chic, modern, în culori neutre, în care bleumarinul este nuanța dominantă.

Iată piesele esențiale enumerate de Giorgio Armani, care definesc o garderobă rafinată.

giorgio armani

  • Jacheta este, din punctul meu de vedere, punctul de plecare de la care îți creezi garderoba – acest lucru e valabil atât pentru bărbați cât și pentru femei. Este o piesă versatilă pe care am reimaginat-o într-o interpretare relaxată și confortabilă, deloc restrictivă. Jachetele nestructurate pe care le-am creat în anii ’80 au devenit amprenta mea stilistică. Totul decurge de la aceasta piesă pe care continui s-o reinterpretez în fiecare an.
  • Un costum confortabil, format din sacou și pantaloni
  • Tricourile clasice, simple
  • Bluzele cu croieli feminine
  • Un pardesiu lung”

Foto: Emporio Armani ‘Icon’ collection, DAVID MC KNIGHT

Categorii Lifestyle