Gino Rossi: O colecția inspirată de arhitectura și de minimalismul 90s, la CCC

CCC - Gino Rossi

Noua colecție Gino Rossi, pe care o găsești la CCC, este caracterizată de forme arhitecturale și de o cromatică mediteraneană. Piesele pentru ea și pentru el poartă amprenta stilului minimalist specific anilor ’90.

Colecția pentru femei include piese cu linii clasice, atemporale, adaptate însă contemporanului, precum flipflops cu toc mic sau flats, precum saboții în nuanțe neutre, și mocasini în nuanțe strălucitoare.

Toate pot completa perfect atât outfituri de inspirație masculină, cât și lookuri ale căror piese centrale sunt rochiile feminine. Gențile de mână păstrează cromatica neutră, și formele gemotrice, foarte ușor de adaptat stilului fiecăreia dintre noi.

CCC - Gino Rossi

Colecția dedicată bărbaților are ca piese-cheie mocasinii în nuanțe neutre, sandalele minimaliste și sneakerșii ușor texturați. Gențile domnilor sunt ideale pentru antrenamente, business meetings sau ieșiri în afara orașului, grație formelor alungite sau dreptunghiulare. Rucsacurile sunt spațioase și foarte utile, de asemenea.

CCC - Gino Rossi

Colecția Gino Rossi primăvară-vară 2021 este disponibilă în magazinele CCC, în aplicația mobilă CCC și online pe ccc.eu/ro. 

Foto:PR