Gina Pistol – Viața la un click distanță

gina pistol

Am întrebat-o pe Gina Pistol câte ceva despre gadget-urile preferate şi conturile de social media pe care le urmăreşte. 

Care este gadgetul tău preferat?

Boxa portabilă; îmi place mult să ascult muzică și nu pot să stau nici măcar jumătate de zi fără piesele mele preferate.

De unde te informezi?

Din mediul online, unde informația e doar la un click distanță.

Cum arată playlistul tău?

Un lucru e cert, îmi place muzica bună, nu zgomotul. Playlist-ul meu conține muzica anilor ‘60,’70, ‘80, ’90 și inclusiv piese actuale. Am observat că starea pe care o am într-un anumit moment îmi dictează preferințele. Piesa cea mai dragă rămâne cea a lui Leonard Cohen – Lover, Lover, Lover.

Care este ultimul lucru pe care îl faci seara, înainte de somn?

Înainte de somn urmăresc Family Guy. Sau un episod din Seinfield. Când am filmat pentru Asia Express (Antena 1), de cele mai multe ori ascultam muzică, pentru că îmi schimba starea. Am fost cazați și în hoteluri mai puțin prietenoase, unde forfota de pe holuri nu te lăsa să adormi. Așa că îmi puneam în căști melodiile mele preferate și mă relaxam.

gina pistol

Pe cine urmărești pe Instagram?

În top, primele cinci locuri ar fi ocupate de pagini de umor, artă foto sau destinații spectaculoase de vacanță. Îmi plac postările fotografilor.

Faci cumpărături online? De pe ce site-uri?

De pe net-a-porter.com sau luisaviaroma.com. Cu toate acestea, shopping-ul online rămâne pentru mine o a doua opțiune, la care apelez atunci când nu am timp să ajung la mall. Îmi place să ating materialele, hainele, să simt textura. Ca brand-uri prefer Victoria 46, COS, Zara și H&M.

Ce imagine se află pe ecranul telefonului tău?

Un text în ebraică, „Avra kehdabra”, adică „Abracadabra”. Are o semnificație specială: ceea ce spui poți materializa, cuvintele pe care le rostești vor prinde formă.

Ce post de radio asculți?

Radio Guerilla.

Primul lucru pe care îl faci dimineața?

Spun „bună dimineața!”

Foto: @douglaslormand, PR 

Categorii Lifestyle