Gigi Hadid și Zayn Malik au devenit părinți

gigi hadid zayn malik

Cuplul de celebrități format din modelul Gigi Hadid (25 de ani) și cântărețul Zayn Malik (27 de ani) au devenit pentru prima dată părinți. Fotomodelul Gigi Hadid a născut o fetiță sănătoasă, iar vestea a fost dată chiar de proaspeții părinți, care sunt în al nouălea cer de fericire.

Zayn Malik, fostul membru a trupei One Direction, a publicat o fotografie detaliu pe Instagram cu mâna lui și a fiicei lui și a scris: ”Fetița noastră s-a născut și e sănătoasă și frumoasă. Încerc să exprim în cuvinte ceea ce simt acum, dar mi-e imposibil. Dragostea pe care o resimt față de acest om mic e dincolo de puterea mea de înțelegere. Sunt recunoscător și mândru să-i fiu tată”.

La rândul ei, proaspăta mamă, Gigi Hadid, a publicat un mesaj prin care anunță nașterea primului ei copil: ”Fetița noastră a sosit pe lume în acest weekend și deja ne-a schimbat lumea. Sunt atât de îndrăgostită!”.

View this post on Instagram

Our girl joined us earth-side this weekend and she’s already changed our world. So in love🥺💕

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Proaspeții părinți au așteptat câteva zile până să facă anunțul, dar fanii celor doi au intuit că bebelușul s-a născut după ce tatăl lui Gigi Hadid, mogulul imobiliar Mohamed Hadid, a postat un mesaj prin care lăsa loc de intrepretări că bebelușul ar fi venit pe lume săptămâna trecută. Acesta și-a felictat la rândul lui fiica cea mare și i-a transmis nepoatei lui ca bunicul ei o iubește.

gigi hadid zayn malik parinti

Anturajul plin de celebrități al proaspeților părinți s-a grăbit să le transmită acestora mesaje ede felicitări, iar urările au curs de la Emily Ratajkowski, modelul Devon Windsor, Kourtney Kardashian, Hailey Biebr, Ashley Tisdale, Olivia Culpo și mulți alții.

Se pare că Gigi Hadid a născut la New York, după ce și-a petrecut cea mai mare parte a sarcinii la ferma mamei ei din Pennsylvania.

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle