Get the Look: Machiaj glowy inspirat de Jennifer Lopez

machiaj glowy

Când vine vorba de machiaj glowy, nobody does it better than J.Lo. Te-ai întrebat vreodată ce produse cosmetice au acest efect magic de ten ușor bronzat și strălucitor? Eu da, așa că astăzi îți spun câteva secrete pentru obținerea un machiaj glowy, cum este cel al divei Jennifer Lopez.

În primul rând, înainte de a aplica fondul de ten, ai nevoie de o bază de machiaj care să ilumineze tenul. La acest capitol avem două sugestii: L’Oreal Infallible Illuminating Primer, bază cu textură foarte fluidă, sau Estée Lauder  Illuminating Perfecting Primer, care are o textură puțin mai groasă, asemănătoare cu o cremă. După ce ai depășit acest pas, este de preferat să aștepți câteva minute înainte de a trece la fond de ten, astfel lași produsul aplicat mai devreme să între în piele.

Pentru un ten luminos poți folosi fondul de ten Armani Luminous Silk, un produs disponibil exclusiv in Douglas Romania. Acesta beneficiază de o acoperire medie, care nu îți încarcă tenul și arată minunat pe piele. Îl poți aplica fie cu o pensulă de machiaj, ori cu un burețel Beauty Blender.

TIPS: Pentru o rezistență sporită și un aspect impecabil, aplică fondul de ten cu pensula și uniformizează aspectul acestuia cu ajutorul burețelului.

machiaj glowy

Aplică în punctele cheie ale feței un iluminator lichid: pe arcul lui cupidon, deasupra sprâncenelor, pe cel mai înalt punct al pometelui, pe arcadă, dar și puțin pe nas. Iluminatoarele sunt în mare trend anul acesta, așa că ai de unde alege. L’Oreal Glow Mon Amour, MAKE UP FOR EVER Ultra Hd Soft Light sau Lancome Custom Strobing Drop sunt doar câteva dintre sugestiile noastre. Dacă vrei un efect super intens, poți fixa iluminatorul lichid cu unu compact, de tip pudră.

TIPS: Pentru un aspect uniform, aplică iluminatorul cu ajutorul unui Beauty Blender.

Perlele bronzante și un blush subtil sunt singurele produse care îți mai lipsesc la nivelul tenului. Alege-le cu atenție, în nuanțe neutre și calde, pentru un efect de sunkissed skin.

Poți completa look-ul cu un ruj nude cremos, peste care aplici un strop de iluminator în centrul buzelor. Mascara, brows & you’re done.

TIPS: În zilele călduroase, asigură-te că folosești și un spray de fixare, cum este cel de la Urban Decay – All Nighter Pollution Protection Environmental Defense Makeup Setting Spray. Pe lângă faptul că îți menține machiajul intact întreagă zi, te protejează împotriva factorilor externi.