Get the Look: Bucle lejere inspirate de Adriana Lima

Vara este sezonul ideal să porți bucle lejere, care te duc cu gândul la vacanță. De ce? Buclele arată întotdeauna impecabil, rezistă timp de câteva zile și arată chic. Și uite așa, tu te vei bucura de un efect maxim obținut cu efort minim!

Soarele puternic, apa mării sau clorul din piscină pot afecta sănătatea firului de păr, așa că trebuie să fii atentă la instrumentele de styling care folosesc aportul suplimentar de căldură. Ce poți face pentru a-ți menține podoaba capilară sănătoasă?

Optează pentru cele mai bune instrumente de styling inteligente pentru a obține rezultatele dorite, fără a afecta sănătatea firului de păr. “Instrumentele de styling tradiționale pot ajunge la temperaturi foarte ridicate. Dacă sunt prea fierbinți, acestea afectează și mătuiesc părul. Secretul constă în unor stylere care utilizează temperatură optimă. Această este menținută constantă pe toată suprafața plăcilor stylerului și pe toată durata procesului de coafare”, explică Oana Moțoi, Trainer Ghd România.

bucle lejere

Înainte de a supune părul unor astfel de procese, folosește întotdeauna un produs care îți asigură protecția termică de care firul de păr are nevoie. Beach Bound Protection este un spray cu parfum de mango și mandarină care asigură un păr plăcut la atingere și fără cârlionți chiar și în mediu umed. Spray-ul cu efect protector de la TIGI ajută la intărirea firului de păr, reduce ruperea acestuia, asigurându-i astfel un aspect îngrijit. Glicerina conferă hidratare durabilă, uleiul de floarea soarelui și extractul de grapefruit hrănesc părul cu vitamine nutritive și asigură protecție maximă.
bucle lejere

Nu în ultimul rând, pentru un efect de beach waves și o fixare ușoară, finisează coafura dorită cu ajutorul unui spray ce are rolul de a da puțină textură părului. Kerastase Aura Botanica Eau de Vagues este un spray termoprotector pentru volum cu efect de bucle că după plajă si contine Zahăr Paraguayan și Aloe Vera mexicană, ingrediente cu numeroase beneficii.

bucle lejere

Foto: Hepta.ro, PR