Get The Look: Emily Ratajkowski la Globurile de Aur 2018

Unul dintre beauty look-urile mele favorite de la Globurile de Aur din acest an, a fost cu siguranță cel purtat de Emily, realizat de renumitul make-up artist Hung Vanngo. Este un machiaj de tip one tone, adică întregul look se învârte în jurul aceleiași palete cromatice – nuanțele de piersică. Am filmat și un tutorial de make-up pe această tematică, tocmai pentru că este un machiaj pe care îl poți obține ușor.

Poți crea un look similar celui purtat de Emily cu doar câteva produse, într-un timp relativ scurt.

Tenul bine hidratat și uniformizat într-un mod natural este un element cheie al oricărui machiaj. Poți folosi o cantitate mică de cremă Ultra Facial Moisturizer de la KIEHL’S, care are o textură ușoară și care trebuie masată în piele cu aproximativ 10 minute înainte de aplicarea machiajului, pentru efecte optime. O găsești în magazinele Kiehl’s.

Pentru a completa aspectul sănătos al tenului, alege un fond de ten precum MAKE UP FOR EVER Ultra HD, cu o textură de gel, care nu încarcă pielea și are un finish natural. Aplică un strop de concealer URBAN DECAY Naked Skin numai acolo unde este necesar, sub ochi și pe micile imperfecțiuni. Ambele produse sunt disponibile la Sephora.

Cu ajutorul unui bronzer lichid, cu o textură la fel de discretă, precum COVER FX Custom Enhancer Drops Sunkissed, încălzește tenul în timp ce îi oferi dimensiune, păstrând abordarea naturală. Disponibil aici.

Aplică un blush într-o nuanță de piersică pe obraji pentru un aspect fresh. Am ales ANASTASIA BEVERLY HILLS Blush Trio în nuanța Peachy Love pentru că are 3 nuanțe de piersică pe care le poți mixa sau folosi individual.

Completează tenul cu un strop de iluminator satinat, care strălucește discret atunci când întorci capul. FENTY BEAUTY Match Stix în nuanța Starstruck are o textură cremoasă, însă rezistentă, și un finish ideal pentru acest look. Disponibil aici.

Tenul este gata, să trecem la ochi!

La acest capitol, nu putea fi mai simplu de atât – cu ajutorul aceluiași blush peachy, pe care l-ai folosit pe obraji și al unei pensule de blending, aplică nuanța de piersică, mai concentrat pe pleoapa mobilă, și difuzeaz-o ușor către exterior.

Pentru accentul de pe linia inferioară a genelor, folosește un eyeliner gel care poate fi aplicat atât pe linia apei, cât și estompat ușor sub aceasta, pentru un efect smokey. INGLOT AMC Gel Liner #65 este un produs cremos, waterproof, cu care se lucrează ușor, însă trebuie estompat rapid, înainte de a se usca. Disponibil la Inglot. Rimelează bine genele cu L’OREAL Paradise Extatic mascara pentru un efect de volum, disponibil la Douglas.

Pentru sprâncene nu ai nevoie decât de un strop de pudră pentru a umple spațiile goale în timp ce păstrezi aspectul natural. Combinația mea favorită de produse este formată din ANASTASIA BEVERLY HILLS Brow Powder, Pensula 7B și Clear Brow Gel pentru fixare pe tot parcursul zilei. Disponibile în saloanele Anastasia Beverly Hills.

Finalizează look-ul cu o tușă de ruj cremos TOO FACED Le Creme în nuanța Marshmallow Bunny, disponibil la Sephora.

Foto sus: Hung Vanngo