Gestul romantic făcut de Prințul William și de Kate Middleton la aniversarea a 10 ani de căsnicie

kate william

Prințul William și Kate Middelton aniversează cei 10 ani care s-au scurs de la nunta lor, de pe 29 aprilie 2011. Cuplul regal a lansat cu această ocazie o serie de fotografii în care se poate vedea că dragostea lor n-a devenit decât mai puternică odată cu trecerea anilor. Prințul William și soția lui, Kate, pozează în ipostaze romantice la reședința lor de la Palatul Kensington, iar instantaneele au fost făcute de celebrul fotograf al vedetelor, Chris Floyd.

Fotograful a mai lucrat cu vedete precum Oasis, Supergrass, The Verve, Sir Paul McCartney sau David Bowie.

kate william chris floyd
Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit în 2011, la Westminster Abbey, într-o ceremonie grandioasă, la care au luat parte 2000 de invitați, printre care și capete încoronate din întreaga lume. Evenimentul a fost urmărit atunci la tv de peste 36 de milioane de telespectatori. Mireasa a purtat la nuntă o rochie memorabilă, în valoare de 250 000 de lire sterline, realizată de Sarah Burton, directorul de creație al casei Alexander McQueen.

kate william

Cu ocazia ședinței foto aniversare, Ducesa de Cambridge a purtat o rochie bleu, înflorată, care aparține brandului Ghost, în valoare de 195 de lire sterline. Kate și William s-au lăsat fotografiați îmbrățișați și plini de zâmbete care să ateste armonia conjugală dintre ei.

kate william
Ședința foto publicată de Ducii de Cambridge vine la doar câteva săptămâni de la moartea Prințului Philip, bunicul lui William. Chiar dacă familia regală e în doliu și încă deplânge moartea Ducelui de Edinburgh, membrii acesteia și-au reluat obligațiile profesionale, în frunte cu Regina Elizabeta a II-a.

Foto: Chris Floyd, Hepta

Categorii Lifestyle