George Clooney, din nou tată la 60 de ani

george amal clooney copii

Familia Clooney vine cu vești bune – se pare că Amal Clooney (43 de ani), soția actorului George Clooney (60 de anI), este din nou însărcinată. George și Amal sunt părinții gemenilor în vârstă de 4 ani, Ella și Alexander, iar Amal se pare că este de-abia în primul trimestru cu cea de-a doua ei sarcină.

Presa britanică scrie că George și Amal Clooney ar fi făcut anunțul sarcinii cu ocazia zilei de 4 iulie, la vila lor de la Lacul Como, unde au organziat o cină restrânsă cu prietenii. O sursă citată de OK! US susține că sarcina începe să fie vizibilă și că Amal nu mai poate aștepta mult până să faca anunțul oficial.

George și Amal Clooney s-au căsătorit în 2014, într-o ceremonie fastuoasă la Veneția, iar mireasa a purtat o rochie creată special pentru ea de însuși Oscar de la Renta.

george amal clooney copii

În prezent, cuplul format dintr-unul dintre ce mai de succes actori de la Hollywood și avocatul pentru drepturile omului își petrec vara la Villa Oleandra, reședința lor din Italia, unde n-au mai fost de doi ani, din cauza pandemiei. Tot aici au serbat și luna trecută cea de-a patra aniversare a copiilor lor, care și-au adus cu ei în vacanța de la Lacul Como și cățelul familiei, un pui de St Bernard, pe nume Rosie.

george amal clooney copii
Villa Oleandra, de la Lacul Como

În luna martie a acestui an, George Clooney a vorbit într-un interviu despre copiii săi și despre cum e să fie parinte: ”Nu cred că cineva va spune vreodată, la sfârșitul zilei, ”Doamne, îmi doresc să fi facut mai multe filme în loc să am copii și să-mi petrce timpul cu ei!”

Într-un alt intreviu, George Clooney și-a ridicat în slavi soția și a spus că ea i-a schimbat viața.

Amal mi-a schimbat viața odată ce a apărut în viața mea. A fost pentru prima dată când cineva a devenit mai important decât mine însumi. Nu vobiserăm niciodată despre decizia de a avea copii împreună și într-o zi, am zis – Ce crezi, ar trebui să avem copii? Apoi am mers la doctor și, când am făcut testele de ultarsunete, am fost anunțați că vom avea un băiețel și ne-am bucurat. Apoi, doctorul, ne-a anunțat că mai e încă un copil. Nu eram pregătit pentru asta. Dintr-o dată, așteptam doi copii și, timp de zece minute, am rămas mut de uimire, încercând să procesez informația…” a povestit George Clooney.

Foto: Hepta, Vanity Fair

Categorii Lifestyle