George Clooney a împlinit 60 de ani. Iată câteva lucruri mai puțin știute despre celebrul actor

George Clooney și-a sărbătorit ieri cea de-a 60-a aniversare. Iată câteva lucruri mai puțin știute despre câștigătorul a două premii Oscar și unul dintre cei mai sexy actori din Cetatea Filmului.

Celebrul actor și regizor nu odată a fost numit ”cel mai sexy bărbat în viață” de către revistele de lifestyle, dar și ”cel mai bine îmbrăcat bărbat de televiziune”. Puțini știu însă că la filmări, când apare în calitate de regizor, Clooney preferă un stil casual, fiind aproape de nerecunoscut.

George Clooney a fost căsătorit cu actriţa Talia Balsam, din 1989 până în 1993. După divorţ, a spus că nu se va mai căsători niciodată. Se pare că s-a înșelat amarnic.

Actorul a făcut un pariu cu Michelle Pfeiffer și Nicole Kidman că la 40 de ani va fi încă necăsătorit și fără copii. Pariul de 10. 000 de dolari a fost câștigat de Clonney.

Actorul are o pasiune pentru animale. Acesta a crescut timp de 18 ani un porc vietnamez pe nume Max. Max a locuit în casa lui Clooney din Hollywood Hills şi i-a salvat viaţa în 1994, trezindu-l din somn chiar îna-inte de devastatorul cutremur din Northridge.

În copilărie, George a lucrat pe o plantație de tutun, iar în perioa­da adolescenţei s-a apucat de fumat şi a continuat aproape zece ani.

George Clooney și soția lui, Amal (43 de ani) au gemeni în vârstă de trei ani, Ella și Alexander, și locuiesc în prezent în Marea Britanie, lânga Londra.

Categorii Lifestyle