Genți în tendințe: Shopper bags din paie, pe stradă sau la plajă

Geantă H&M, 89,99 LEI; Catwalk: Noon by Noor

În materie de genți, ultimele sezoane au adus în lumina reflectoarelor micile dimensiuni, însă vara aceasta, fie că îți petreci timpul în oraș, fie că alegi să te refugiezi pe o plajă pustie, ai nevoie de o piesă în care să te și muți câteva zile, la nevoie. Adică o shopper bag! 

Uterque, 625 LEI
Pull&Bear, 129,90 LEI

Vara aceasta înseamnă prospețime, naturalețe și siguranță, astfel încât, când vine vorba de genți, ne bazăm pe ele să ne aducă tot confortul. Pe lângă toate noile produse pe care trebuie să le avem nonstop la îndemână, cum ar fi masca sau cele de dezinfectat, știm bine cât de mult ne ajută o geantă încăpătoare, mai ales în anotimpul cald. Nu ar trebui să îți lipsească factorul de protecție solară și un recipient pentru apă. Asta așa, pe lângă tot ce se găsește de obicei în trusa ta de zi cu zi. 

Chiar dacă în ultimele sezoane preferatele au fost piesele de dimensiuni cât mai reduse datorită avantajelor lor evidente, de lejeritate și libertate de mișcare, e cazul acum să ne reîntoarcem la un model foarte popular printre doamnele cu activitate intensă, al căror program poate părea o listă to do a lui Wonder Woman. 

Gioseppo, fashiondays.ro, 189,99 LEI
Mango, 99,90 LEI
Zara, 59,90 LEI

După cum le spune și numele, concepute inițial strict pentru cumpărături, shopper bags au câștigat mult teren printre mai toți designerii care au înțeles nevoia de spațiu a femeilor. Astfel, gențile shopper au devenit ideale de toată ziua, iar în acest sezon, cele din materiale naturale, precum paiele sau texturile asemănptoare, sunt preferatele noastre. Aerul lor de vacanță și de boemie ne amintește de celebrul coș al lui Jane Birkin. 

Poți purta genți shopper din paie la absolut orice tip de ținută, fie că optezi pentru o pereche de jeans foarte comodă, cum ar fi modelul mom jeans, boyfriend sau baloon, alături de o cămașă albă și o pereche de espadrile sau de sandale flat, cu barete multiple, fie că alegi o rochie din pânză topită sau in, într-o nuanță sobră sau caldă, de ce nu, și un alb imaculat, pentru mediul urban. Dacă alegi să folosești o astfel de piesă drept geantă de plajă, un caftan, un turban și un costum de baie întreg ar trebui să te facă să te simți ca în filme, indiferent de destinație! 

Pieces, answear.ro, 139.90 LEI

Foto: PR, Hepta