Gear Fit2 – Un altfel de antrenor de fitness

Gear Fit2 Lifestyle 1

Recunosc, sportul nu e o activitate pe care o fac constant, iar de regulă am nevoie de un mic push ca să îmi deschid apetitul pentru o sesiune de fitness. Ştii genul ăla de prieten hiperactiv și binevoitor care insistă să te scoată la o tură de alergat în parc sau la o oră de Pilates? Am descoperit varianta 2.0 – un soi de Jiminy Cricket electronic care stă mereu pe aproape, fără să îi sesizezi constant prezenţa, dar care îţi aminteşte, din când în când, cu un vibrat subtil, că e cazul să te ridici de pe scaun, să faci câţiva paşi, şi să îţi pui metabolismul în mişcare.

Este vorba despre Gear Fit2. În termeni tehnici, Gear Fit2 este o brăţară de fitness care deține funcţie GPS şi tehnologie precisă de monitorizare a distanţei parcurse şi de redare a muzicii, pentru a oferi utilizatorilor o experienţă de fitness completă.

De fapt, Gear Fit2 este un gadget care nu numai că te motivează să te menţii activ(ă), ci, mai mult, te impulsionează să te autodepăşeşti. După ce am parcurs 22.000 de paşi cu el la mână acum 2 zile, fără că măcar să îmi dau seama că m-am plimbat, de fapt, 17 kilometri, ard de nerăbdare să-l mai scot la o plimbare ca să-mi depăşesc recordul.

FotorCreated2

Gear Fit 2 dispune, pe lângă tehnologie GPS precisă, şi de funcţie de monitorizare a ritmului cardiac, care împreună urmăresc şi măsoară cu exactitate distanţa parcursă şi pulsul, generând instantaneu rapoarte despre activitatea ta.

În completare vin căştile Gear IconX. Sunt wireless, uşoare şi confortabile, disponibile în trei mărimi diferite, şi pot fi activate prin simpla introducere a lor în ureche. Se sincronizează simplu cu aplicaţia S Health de pe telefon şi îţi oferă în timp real date de fitness, precum distanţa parcursă, viteză, durată, ritmul cardiac şi caloriile arse. Bineînţeles, pot reda playlist-ul perfect pentru antrenament, fără se te încurce cu vreun cablu (pot stoca până la 1.000 de piese MP3).

Atât Gear Fit2 şi Gear IconX sunt optimizate pentru a se potrivi cu tipuri de antrenament diverse, indiferent că te pregăteşti intens pentru un maraton sau te afli la plimbare lejeră prin parc.

Gear Fit2 este deja disponibil în România, iar Gear IconX va fi disponibil începând cu iulie 2016.

Ești gata? #GetInGear!

Foto: Samsung România

Categorii Lifestyle