Gașca Zurli se “mută” în online

Vești bune pentru copii și părinți! Gașca Zurli se “mută” în online pentru următoarea perioadă și vine în sprijinul părinților cu jocuri educative pe care aceștia le pot pune în practică acasă. Este cel mai potrivit mod în care cei mici învață reguli despre igienă, protecție și responsabilitate.

Ne gândim la două intervenții pe zi, una dimineața și una după – amiaza. Facem demersuri să stabilim alte date pentru spectacolele amânate și revenim în curând cu detalii tehnice. Nu ne oprim. Ne reinventam. Cu iubire și responsabilitate . spune Mirela Retegan.

Copiii se vor bucura de divertisment pe canalul de Youtube, și live pe pagina de Facebook Gașca Zurli,  vor învăța cântece noi, vor primi provocări de la personaje și vor putea participa la tot felul de concursuri.

Mirela Retegan, Fetița Zurli și celelalte personaje au pregătit o mulțime de materiale educative prin care îi vor învăța pe cei mici despre importanța igienei, despre spălatul pe mâini, despre cum avem grijă de noi mai ales în perioada aceasta. Învățăm prin joacă despre noțiunile de igienă și prevenție.

Categorii Lifestyle