Garden party pentru mămicile stylish

garden

Imaginează-ţi: o după-amiază în grădină, întreaga familie şi toţi prietenii în jurul ceaiului şi al bunătăţilor de tot felul, masa decorată cu porţelanurile bunicii, soare de iunie, aer liber, limonadă rece şi pişcoturi.

Sună tentant, nu? Poţi face toate acestea sâmbătă, la un minunat garden tea party, organizat de Stylish Mom.

Totul va avea loc la Grădina de pe Uliţa Deal, din Crevedia Mică – genul de loc care te îmbie să te strângi la poveşti cu prietenii, un loc nesofisticat, dar preţios în aceeaşi măsură. Este vorba despre o căsuţă azvârlită pe un vârf de deal, la o aruncătură de băţ de Bucureşti, o fostă casă bătrânească transformată într-un loc chic, cu verdeaţă abundentă şi suflet cald şi primitor, la fel cum sunt şi cei care o locuiesc şi o umplu de prieteni relaxaţi şi de copii zburdalnici.

Căsuţa de pe Uliţa Deal va fi deschisă oaspeţilor Stylish Mom sâmbătă, 18 iunie, de la 11,00.

Vreme de trei ore, fel de fel de activităţi se vor petrece:

–          Vei fi ghidată în alegerea ţinutelor vestimentare potrivite pentru petreceri în grădină. Pentru că este exact vremea petrecerilor în aer liber, cu siguranţă fiecare dintre noi s-a întrebat măcar o dată ce ar fi potrivit să poarte cu astfel de prilej. Ce e prea mult, ce e prea puţin, ce e incomod, ce e chic?

–          Vei admira şi vei proba în tihnă articole vestimentare şi accesorii semnate de creatori români şi vei învaţă cum să abordezi un dress code garden party pentru un eveniment formal (o nuntă, un botez, o petrecere pentru copii la iarbă verde, de pildă)

–          Copiii se vor transforma în microgrădinari, vor asculta poveşti despre fel de fel de grădini, despre plante aromatice şi beneficiile acestora, vor picta ghivece şi vor sădi plante.

–          Vei putea savura ceai Tea Forte, ronţăi bunătăţi de la Prăvălia Mică, vei sorbi limonadă preparată în casă, vei putea să te îndulceşti cu praline de la Choco Fashion şi te vei putea bucura de iarba verde, de florile din grădină şi de prezenţa prietenilor mai mari şi mai mici.

Te poţi înscrie până vineri, 17.06, pe pagina de Facebook Stylish Mom.

Accesul la eveniment presupune achitarea unuia dintre următoarele tarife:

  • 100 lei – o mamă şi un copil (între 4-10 ani)
  •  130 lei – o familie cu un copil (între 4-10 ani
  •  150 lei – o mamă şi doi copii (între 4-10 ani
  • 180 lei – o familie cu doi copii (între 4-10 ani)

Stylish Mom Garden Party

Între timp, te poţi delecta cu câteva poze cu locul promis, care te aşteptă sâmbăta aceasta cu masa plină de bunătăţi şi o grădina plină de copii, de lucruri frumoase şi de chicoteli.

Foto: Stylish Mom

Categorii Lifestyle