Game Of Thrones continuă cu House of the Dragon

house of the dragon

Unul dintre cele mai de succes seriale ale tuturor timpurilor, Game of Thrones, va avea parte de un prequel, intitulat House of the Dragon.

Filmările pentru ”continuarea” Game of Thrones vor începe în luna aprilie, iar seria evenimentelor din House of the Dragon va avea loc cu 300 de ani înaintea celor derulate în producția originală și prezintă istoria Casei Targaryen.

Noul sezon al serialului produs de HBO va avea 10 episoade, iar din distribuție fac parte actori precum Paddy Considine, în rolul Regelui Viserys Targaryen, iar Olivia Cooke este cea de-a doua soție a regelui, Regina Alicent Hightower. Matt Smith este Prințul Daemon Targaryen.

Producătorii House of the Dragon afirmă ca seria volumelor scrise de George RR Martin lasă o mulțime de portițe deschise dezvoltării evenimentelor din Game of Thrones.

Olivia Cooke, una dintre protagonist, a afirmat că, atunci când a fost distribuită în serial, nu urmărise niciun episod din GOT, dar apoi a recuperat și spune că a devenit ”obsedată” de intrigă.

Serialul House of the Dragon este programat spre difuzare în 2022.

Categorii Lifestyle