VIDEO- Trend Challenge: Cum purtăm galben

Galbenul este una dintre culorile vedetă ale verii iar noi ne-am gândit cum îl puteți integra cu succes în câteva ținute de zi. Deși de multe ori pare o culoare care va domina întreagă ținută, dozat cu măsură și integrat cu mai multe piese neutre, gabenul poate să funcționeze și poate să fie fresh și interesant. Dacă încă experimentezi cu această culoare alege o nuanță de galben-pai, deschisă și proaspătă, iar dacă vrei să-ți iei un risc stilistic ceva mai mare, alege nuanțe suprasaturate precum galbenul muștar.

Noi am mizat pe două tipuri de galben pe care le-am mixat în câteva combinații de zi. Pentru prima ținută am mizat amândouă pe un alt mic trend al sezonului: topurile și rochiile reiate. Dana a ales un maiou scurt pe care l-a asortat unei perechi de pantaloni largi cu talie foarte înaltă, în timp ce eu am ales o rochie midi.

În caz că preferați doar un accent de galben, în cea de-a doua ținută am adăugat amândouă această culoare în câteva doze micuțe: eu am ales o ținută all black căreia i-am adăugat o pereche de sandale înalte din satin, iar Dana a purtat o pereche de pantaloni scurți. Este soluția ideală pentru a prelua un trend și de a-l integra cu succes într-o garderobă existentă.


Pentru a treia ținută am dat mai tare volumul: eu am ales o rochie din tul pe care am suprapus-o unor blugi și unui maieu, in timp ce Dana a ales o rochie midi și o jachetă cargo. Deși amândouă am lăsat galbenul să fie vedetă ținutei, am încercat să îl echilibrăm cu piese în culori mai neutre: kaki pentru jacheta Danei sau albastrul blugilor în cazul meu.

Sperăm că v-am dat câteva idei fun care să vă permită să va jucați în această vară cu orice culoare vă place!

Categorii Video