Beauty Looks Gala Met 2017: 10 celebrități care s-au făcut remarcate

Clar Gala Met este anual unul dintre cele mai urmărite evenimente pe plan internațional. Până la urmă, ai și de ce să îl urmărești cu sufletul la gură.. practic, treci printr-o serie de sentimente precum șoc, uimire, admirație, inspirație. Cam așa a fost și anul acesta în materie de beauty looks, pentru că celebritățile parcă s-au întrecut pentru titlul de cea mai extravagantă coafură, cel mai remarcabil machiaj, cel mai nonconformist look. Ei bine, mai jos ai o selecție a celor mai interesante, pline de creativitate și de poveste look-uri văzute la Gala Met. Dacă sunt șocante într-un mod pozitiv sau negativ, rămâne de văzut. Care este preferata ta?

Rita  Ora

Cântăreața ne-a uimit la început de an când a ales să se tundă foarte scurt. La Balul Met a ales să poarte o perucă foarte interesantă, parcă peticită, extrem de nonconformistă.

Sofia Boutella

Actrița s-a remarcat printr-un look extrem de feminin, cu o coafură lejeră și o diademă prețioasă. Machiajul în nuanțe de greenery (culoarea anului) combinat cu perechea de cercei din smarald îi oferă un aer sofisticat.

Haley Bennett

Actrița clar s-a transpus într-o altă poveste, într-o epocă cu prinți și prințese. Machiajul sidefat și coafura completată de flori și accesorii în formă de mici statuete o situează pe Haley undeva în perioada Renașterii.

Hailey Baldwin

Personal m-am îndrăgostit de acest accesoriu-plasă care am observat că este super în trend în rândul artiștilor. Nu oricine ar putea să adopte acest look, dar Hailey arată absolut spectaculos așa, nu?

Rihanna

De fiecare dată, Rihanna reușește să se facă remarcată pe covorul roșu. De data aceasta a reușit să își accentueze extrem de mult trăsăturile feței purtând un blush roz puternic în loc de highlighter. Machiajul în nuanțe de roz și roșu este evidențiat prin coafura destul de simplă, dar de efect.

Carly Steel

Probabil vedeta se visa regină în altă viață, iar cu ocazia Balului Met, visul ei a devenit realitate. Coroana de mari dimensiuni este un accesoriu care într-adevăr șochează.

Zendaya

Deși în mod obișnuit artista își poartă părul drept sau ușor ondulat, de această dată a întors privirile cu o coafură afro, plină de volum, ușor retro. O prinde bine, zic eu.

Thandie Newton

Coafura sofisticată și florile naturale din păr o fac pe actriță să semene cu o dansatoare de tango reinventată. Efectul puternic este oferit și de machiajul ochilor în stil smokey eyes.

Cara Delevigne

Șoc! Cara a reușit să transforme faptul că este rasă în cap, dintr-un lucru aparent odios, în ceva absolut senzațional! Vopseaua argintie, paietele și sclipiciul au făcut-o să fie fără doar și poate, apariția serii!

Lily Aldrige

Modelul a reușit să își scoate în evidență frumusețea printr-un accesoriu extrem de feminin: voalul de mătase. Modul original în care este purtat și culoarea intensă, fuchsia, în combinație cu machiajul natural transformă acest look într-unul senzațional.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Din culisele Instagram: Cum s-au pregătit vedetele pentru Gala Met 2017