Full body detox

IMG_7013-min

Panacea Urban Apothecary şi Iconic Health au lansat noul program Full-Body Detox! Încearcă-l şi tu! The Beauty Kit By Iconic X Panacea este perfect pentru acele momente când organismul nostru, obosit şi stresat după iarna friguroasă, trebuie să-şi redobândească echilibrul şi energia, ambele fiindu-i necesare unei bune funcţionări.

Deoarece sănătatea şi frumuseţea izvorăşte din interior şi se reflectă in exterior, Panacea Urban Apothecary, împreună cu Iconic Health au gândit un program de detoxifiere pentru întregul corp: The Beauty Kit By Iconic X Panacea.

Panacea Urban Apothecary este un brand conceput pe baza studiilor ce arată că peste 60% din ceea ce aplicăm pe piele este absorbit în sânge. Acest lucru a dus la formularea atentă a produselor în aşa fel încât să conţină doar ingrediente ce pot fi mâncate. Astfel, Panacea propune o dietă a pielii ce conţine doar ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecţionate din grădina îmbelşugată a naturii: fructe, legume şi extracte din plante. Iconic Health este un proiect de nutriţie şi lifestyle sănătos, 100% românesc, creat din dorinţa de a oferi o sursă de alimentaţie proaspătă şi sănătoasă pentru întregul corp.

Aceasta colaborare oferă o detoxifiere Full-Body, acţionând atât din exterior, cât şi din interior, supunând astfel întreg organismul unui proces de înfrumuseţare şi renaştere.

Astfel, prin intermediul The Beauty Kit, o zeiţă urbană se poate bucura de un duo delicious format dintr-un produs de curăţare şi o cremă nutritivă naturală, ambele conţinând extracte organice din lavandă, ceai verde, flori de muşetel, castravete, seminţe de morcov, phytosqualan, beta-caroten, ulei de macadamia, ulei de măsline, resveratrol , vitaminele A, B, C, E şi nu numai. Pe lângă faptul că miros delicios, produsele Panacēa Urban Apothecary nu au parabeni, PEG-uri, arome sintetice, coloranţi artificiali, siliconi sau alte ingrediente sintetice ce dăunează sănătăţii.

Pentru a completa acest proces de detoxifiere al corpului, Iconic Health propune o zi de Iconic Basic Detox ce conţine şase mese cu hrană lichidă şi solidă, care trebuie consumate de-a lungul zilei din două în două ore: patru sucuri obţinute din fructe şi legume presate la rece, 100% naturale, fără adaos de coloranţi sau arome, o salată şi un supliment proteic la prânz (preparat din quinoa sau tofu) şi o supă la cină. Pe ambalajul fiecărui produs sunt notate: numărul mesei, ora recomandată la care trebuie consumată masa respectivă, compoziţie, aport caloric, dar şi alte informaţii despre produs. Datorită suplimentelor proteice ce vor fi consumate în timpul prânzului, oricine va putea urma programul cu uşurinţă, fără să se simtă lipsit de energie. Această zi de repaos este imediat resimţită de către organism, şi pe lângă eliminarea apei din corp şi o digestie mai bună, Basic Detox 1 zi oferă o stare de bine generală!

Acest BeautyKit este dedicat femeilor ce işi iubesc corpul şi vor să îşi atingă potenţialul maxim, iubitoarelor de frumuseţe, sănătate şi de ritualuri complete. În plus, nu uitați de:

  1. Nicio zi fără legume şi fructe!
  2. Nu uitaţi de somnul de frumuseţe! Încercaţi să vă culcaţi la aceaşi oră şi să dormiţi 7-8 ore în fiecare noapte.
  3. Consumaţi cei 2 litri de apă zilnic, deoarece sunt vitali pentru sănătate!
  4. Faceţi acea plimbare în parc sau orice tip de miscare, ori de câte ori aveţi ocazia!

Mai multe informaţii despre The Beauty Kit by IconicXPanacea puteţi găsi pe www.panacea-apothecary.com și http://www.iconichealth.ro/iconic-detox/the-beauty-kit-785#down