Frumusețe fără compromisuri cu noua gamă Avon Distillery


Toamna se numără noutățile, iar nouă cel mai mult ne place să numărăm noutățile obținute în mod sustenabil, din ingrediente naturale, precum noua gamă Avon Distillery.

Cu puțin timp în urmă am avut ocazia de a participa la lansarea gamei Avon Distillery care a avut loc în Londra și mă bucur că am putut să testez primul brand Avon de vegan beauty. Locația aleasă a fost transformată într-o distilerie cu ajutorul unui decor autentic, care să te transpună instant in poveste.

Gama Avon Distillery aduce în prim plan produse obținute din ingrediente naturale, fără parfum și iritanți, fiind potrivite pentru toate tipurile de piele, iar noi ne bucurăm că am avut ocazia să le încercăm și să le introducem în rutina noastră de skincare.
Fie că avem nevoie de o hidratare optimă atât pe timpul zilei cât și pe timpul nopții, fie că ne dorim să avem un ten luminos în mod natural, cele 5 produse din gama Distillery acoperă cu succes toate nevoile pielii, fiind o gama ideală pentru orice femeie.

Când vine vorba de un ten sănătos, demachierea ocupă primul loc în rutina noastră de skincare. Iar atunci când ne dorim o demachiere rapidă, delicată și eficientă, nu putem vorbi decât despre Avon Distillery Clean Break – un produs game changer în ceea ce privește îndepărtarea machiajului. Formula sa untoasă îmbogățită cu ulei de caise, unt de cacao, unt de mango și extract de castraveți se topește în contact cu pielea și se transformă într-o textură lăptoasă. Nici cel mai încăpățânat machiaj nu îi poate rezista!

Cu siguranță crema de zi este nelipsită din kitul oricărei femei, iar Shade The Day este echilibrul perfect pentru hidratarea tenului pe timp de zi. Pe lângă ingredientele naturale, Vitamina E, 100% glicerină vegetală și trandafir distilat, crema de zi conține și SPF mineral pentru a ne proteja pielea de razele nocive ale soarelui.

Știm zilele în care parcă ne simțim tenul lipsit de viață, însă în acest caz uleiul Purify este un skin saver, deoarece pătrunde adânc în piele, iar crema care se aplică după sigilează efectul de regenerare pentru un ten mult mai sănătos. Deși conține 97% ulei de Jojoba, acesta nu încarcă deloc tenul.

Mai mult, acesta poate fi folosit împreună cu pudra C-Shot cu 100% Vitamina C. Acest produs este conceput pentru a fi utilizat fie cu uleiul Purify, fie împreună cu Sleep Potion. Cu peste 93% ingrediente pure de hidratare, Sleep Potion hidratează intens pielea timp de 48 de ore și conține cel mai inovator ingredient: niacinamida.

Noua gamă Distillery este vegană, fără alcool, parfum și iritanți, concepută în mod sustenabil pentru nevoile tuturor femeilor.

Avon Distillery este manifestul pentru o frumusețe curată, aducând în prim plan ingrediente pure, potrivite pentru toate tipurile de ten, inclusiv tenul sensibil. Noi am îmbrățișat acest manifest și te provocăm și pe tine să încerci frumusețea fără compromisuri!