Fresh Vibe: colaborare Perrier & Takashi Murakami

PERRIER® anunță o nouă colaborare, vibrantă cu celebrul artist japonez Takashi Murakami, inspirată de universul pop și colorat al artistului, dar și de spiritul creativ al PERRIER®: PERRIER® x MURAKAMI.

Două ediții limitate premium PERRIER® cu lucrările lui Takashi Murakami imprimate pe sticlă au ajuns pe mesele colecționarilor din întreaga lume la finalul lui 2020. La începutul lui 2021, întreaga gamă PERRIER ® Original va fi lansată având culorile și simbolurile create de artistul japonez. Simbolul-semnătură a lui Takashi Murakami, florile care zâmbesc, vor da un plus de culoare și spirit pop sticlelor iconice verzi ale PERRIER®, în varianta 0,33 litri și 0,75 litri. Pe sticla de 0,33 litri vor fi desenate și cele mai iubite personaje ale lui Murakami, Kaikai și Kiki.

Murakami reprezintă cea mai recentă lansare în stylingul sticlelor de apă minerală PERRIER®. În cei 150 de ani de istorie, s-au alăturat brandului artiști influenți precum: Andy Warhol, Salvador Dalí, Bernard Villemot, Raymond Savignac, Carlu și Jean-Gabriel Domergue.

Murakami este considerat unul dintre cei mai importanți artiști ai generației noastre și un superstar artist, în Japonia. Opera sa include: lucrări tradționale, sci-fi, anime-uri, picturi, sculpturi și filme cu personaje originale – un cumul de inspitații pop, alături de elemente istorice, un mix între comercial și artă.

“Când PERRIER® mi-a propus colaborarea, m-am simțit extrem de norocos să am ocazia să colaborez cu acest brand al apei minerale cu o istorie atât de lungă. Îmi trezește multe amintiri plăcute: de exemplu, când aveam 32 de ani și locuiam în New York, obișnuiam să beau multă apă PERRIER®. Mă gândesc că acum, pentru că nu putem să ne mai îmbrățișăm, săruta, strânge mâinile, poate că vom savura mai mult senzația pe care o creează bulele de aer PERRIER®, poate că aceasta va fi una dintre cele mai plăcute experiențe tactile ale acestor vremuri de care ne putem bucura! Sunt încântat să fiu parte din această colaborare cu PERRIER® și sper că împreună putem susține sentimentele unei relații în care putem împărtăși bucurie și speranță pentru viitor”, afirmă Takashi Murakami.

Află mai multe pe perrier.com și urmărește #PERRIERxMURAKAMI. (P)

Foto: PR.

Categorii Lifestyle