#Fresh Noutățile lunii martie

Pe lângă faptul că e luna care face trecerea la temperaturi mai prietenoase, martie vine cu noutăți ale brandurilor preferate.  În plus, recent, s-a deschis și o nouă galerie de artă, despre care vei afla mai multe în continuare.

Hip-hop și petreceri de stradă – colecția pentru primăvară-vară Levi’s

La baza colecției Levi’s pentru primăvară-vară 2018 stau petrecerile de stradă și muzica anilor ’90, mai exact, hip-hopul. Colecția aduce în scenă culori luminoase și printuri îndrăznețe inspirate de atmosfera efervescentă a acelor ani. Petrecerile de stradă vor transmite starea de spirit a acestui sezon, indiferent dacă preferatul tău în materie de muzică obișnuia să fie Tupac sau Biggie. În colecția de primăvară-vară 2018 – atât în cea dedicată femeilor, cât și în cea pentru bărbați – vei regăsi piese clasice, reinterpretate, dar și piese care descriu perfect podiumurile sezonului și scena modei actuale. Detaliu cool: În magazinul Levi’s din Băneasa îți poți personaliza perechea preferată de jeanși Levi’s cu desene, ținte ori alte elemente decorative pe care le găsești chiar în magazin.

S-a deschis o nouă galerie de artă în București

Începând cu luna aceasta avem o nouă galerie cool de trecut pe listă – HALUCINARIUM | Triaj creativ by SAS. Cea mai tânără galerie din București s-a deschis odată cu vernisajul expoziției „Eu nu emit carbon“ – un manifest social și ecologic, o povestire halucinantă a lui Călin Sas, ilustrată de echipa de artiști HALUCINARIUM: Rareș Bălărău, Ștefan Botiș, Mircea But, Alina Carp, Marian Gheorghe, Sergiu Laslo, Tara von Neudorf, Tudor Oltean, Nicolae Romanițan, Andrei Sclifos, Ioana Sisea, András Szabó, Matei Țigăreanu. Expoziția „Eu nu emit carbon“ este deschisă până pe 29 aprilie (program galerie: Marți-Vineri, 15:00-19:00 / Sâmbătă, Duminică 11:00-18:00).

Esprit Libre by Meli Melo

Pentru a-și lansa colecția de primăvară-vară 2018, Meli Melo – alături de Citroen C3 Aircross – ne-a dus într-o plimbare la mare, pentru a-nțelege mai bine esența conceptului care a stat la bază Esprit Libre. Ne-am întors pline de energie și înrăgostite de multe dintre piesele acestei colecții. Cerceii care iau forma mai multor tipuri de flori, coliere suprapuse și brățările groase aurii și argintii îți vor înveseli orice ținută, iar texturile organice de in și bumbac ale bluzelor oversized le vor transforma în piesele perfecte pentru acest sezon. Împreună, acestea alcătuiesc ținute lejere, mângâiate de briză și trezesc dorința unei plimbări cu picioarele goale prin nisip, pe plajă, ca o evadare în vacanță, la malul mării, în sunet de valuri.

Un nou magazin La Femme

La Femme România, unul dintre cele mai cunoscute branduri românești, a inaugurat, pe 22 martie, cel de al 10-lea magazin din rețeaua națională. La Femme România își va întâmpina clienții într-un nou spațiu situat la etajul 1 din aripa nouă a Centrului Commercial Sun Plaza. Noul magazin se întinde pe o suprafață de 55 metri pătrați și continuă tradiția La Femme: focus pe haine în stilul clasic-chic, urmând cele mai noi tendințe de la Paris! Cu o istorie de peste 20 de ani, La Femme România oferă o experiență de shopping memorabilă și o varietate de outfituri și accesorii în stilul office, casual, cocktail sau eveningwear.

Lejeritate și relaxare

În acest sezon, Deichmann pune mare preț pe lejeritatea si relaxarea, iar asta se reflectă cât se poate de bine în selecția de pantofi pe care o vei regăsi în magazine. Dar asta nu înseamnă că va trebui să faci vreun fel de compromis nici când vine vorba de tendințe, deoarece vei regăsi tendințele momentului în oricare dintre tipurile de pantofi pe care le preferi. Fie că e vorba pantofi sport ultra-stilizati, loaferi ori slip-on cool, espadrile sau, în curând, papuci de vară veseli, îți va fi greu să alegi din multitudinea de modele.

Categorii Lifestyle