The Food Project: secretul unui stil de viață sănătos!

the food project

Săptămâna trecută, cu ocazia lansării The Food Project, am mers la un brunch vesel, colorat și, bineînțeles, foarte sănătos și am descoperit o mulțime de lucruri interesante despre Ginseng roșu, Rhodiola și alte super-ingrediente care îți vor deveni cei mai buni aliați în această vară toridă!

Echipa The Food Project a adunat cu grijă ingrediente nutritive de cea mai bună calitate într-o capsulă vegană din orez, pentru ca tu să ai siguranța că dieta ta include produse 100% naturale, nemodificate genetic, fără gluten, prietenoase cu mediul și ideale pentru sănătatea corpului tău.

Suplimentele The Food Project, disponibile în patru variante, reprezintă cea mai bună declarație de dragoste pentru corpul tău, ca tu să te poți bucura de un stil de viață sănătos și accesibil, lipsit de griji!

Fii în super-formă cu super-ingredientele The Food Project!

The BODY SUPPLEment – Creat pur și simplu pentru ca tu să întorci toate privirile! Cafeaua verde,  regina ingredientelor, cel mai puternic agent de ardere a grăsimilor, alături de alte ingrediente-minune precum ananasul, cu proprietățile sale excepționale de digerare a proteinelor, și mango, inhibitorul apetitului, se îmbină armonios în formula Supple Body, special creată pentru ca tu să răspândești magie în jurul tău.

body

The Skin Elixir – Ia-ți rămas bun de la Botox! Datorită preamăritului colagen, vei trăi experiența unei adevărate mașini a timpului aflată în acțiune. Nu numai că sporește fermitatea pielii, dar joacă un rol important și în îngrijirea părului și a unghiilor. Totul este condimentat cu acid hialuronic, pentru efectele sale de regenerare, refacere și prevenție, la care se adaugă lăptișor de matcă. Un adevărat tratament regal!

skin

The Detox Wonder – Corpul tău are o problemă de atitudine? Iată care sunt ingredientele potrivite pentru a-l putea disciplina: oțetul Kombucha stimulează metabolismul și digestia, în timp ce Aloe Vera acționează astfel încât corpul tău să se simtă ușor ca un fulg. Apoi e rândul fructului Papaya, al ghimbirului și al probioticului Lactobacillus de a avea grijă de tot ceea ce ține de echilibrarea florei intestinale, stimularea energiei, procesele anti-îmbătrânire și detoxifiere. În special de detoxifiere.

detox

The Happiness Formula – Formula Happiness este bogată în substanțe energizante care îți revitalizează și hrănesc corpul. Cum este posibil? Datorită semințelor de in și a Ginsengului roșu, cele două ingrediente cu rol esențial în determinarea „nivelelor de energie”. Să nu uităm însă de Rhodiola, considerată o plantă sacră, ce ameliorează oboseala și stările de depresie. Formula de „fericire” readuce buna dispoziție, fortifică sistemul imunitar, intensifică vitalitatea, ajută la menținerea normală a nivelului de zahăr din organism și încetinește procesul de îmbătrânire a corpului.

happy

Foto: Cosmin Sbârcea, The Food Project/Facebook

Categorii Lifestyle